Creatief vergaderen / brainstormen op unieke locatie Utrecht

Deze vergaderlocatie in Utrecht biedt een superleuk concept met 5 verschillende eigentijdse ruimtes die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Een unieke locatie in Utrecht want let op: één vergaderlocatie, vijf verschillende vergaderomgevingen, vijf verschillende sferen. Wie op zoek is naar inspiratie en een industriële sfeer niet schuwt, zal zich hier zeker thuis voelen. Want hip en enerverend is het! De creativiteit borrelt je tegemoet zodra je het pand binnenstapt. Beton, kunst, felle kleuren: de dynamiek spat eraf! Deze kleinschalige vergaderlocatie is goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg. Alles wordt voor je tot in de puntjes geregeld, van techniek tot uitgebreide  biologische lunch in de brasserie, waarbij veel gewerkt wordt met streekproducten en groente/kruiden uit eigen moestuin. Ook voor een ontbijtsessie of diner ben je hier van harte welkom.

RESULTAAT GERICHT BRAINSTORMEN IN UTRECHT

Vijf inspirerende en totaal verschillende vergaderruimtes zijn beschikbaar. Samen bieden zij een totaal concept voor resultaatgerichte bijeenkomsten. De sfeer van iedere vergaderruimte past bij de verschillende fases die een resultaatgerichte bijeenkomst kent. Als je wilt kan je hierbij  de hulp inschakelen van deskundige begeleiders van de locatie, die bekend staan om hun creatieve aanpak. Maar je kunt hier ook in één van de vergaderruimtes terecht als je eens creatief wilt vergaderen of brainstormen.

VIJF VERGADERRUIMTES, IEDER MET EIGEN SFEER

Vergaderruimte speak. is perfect voor de kickstart van je project, de presentatie aan je team of een koppen-bij-elkaar sessie. Een ruimte voor gericht zenden, geboeid luisteren en energieke interactie. In create. vindt het creatieve proces plaats.  Hier worden nieuwe ideeën geboren en krijgt creativiteit alle ruimte. Ideeën kun je kwijt op het grootste whiteboard van Nederland (maar liefst 12 meter breed). In design. ontstaan oplossingen en stategieën. Een multimediaal lab met statafels en de allernieuwste technologie als smartboards, iMacs, een whiteboardwand en diverse workshopmaterialen. De huiskamersfeer in reflect. nodigt uit om op een ontspannen manier antwoord te geven op de vraag ‘zijn we op de goede weg?’. Neem plaats aan de huiskamertafel, achterover geleund en met de voeten op tafel. De ruimte straalt rust uit met haar blauwe accenten en vergezichten. Knopen worden doorgehakt in decide., een boardroom waar rood – de kleur van beslissen – een belangrijke rol speelt. Decide is een zakelijke, formele ruimte, waar je resultaatgericht vergadert. Want geen besluit, geen resultaat.

Kortom de perfecte locatie voor wie op zoek is naar een flinke portie inspiratie.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.