Landelijk vergaderen in Amsterdam, vlakbij Schiphol

Landelijk vergaderen in Amsterdam op nog geen 15 minuten van de luchthaven Schiphol. Deze leuke vergaderlocatie in het groen, is snel bereikbaar vanaf de A10 of A4 en voor de deur parkeer je gratis.

Yes, het bestaat! Landelijk vergaderen in Amsterdam op nog geen 15 minuten van de luchthaven Schiphol. Deze hippe en huiselijke vergaderlocatie in het groen, is snel bereikbaar vanaf de A10 of A4. Een bijzonder plekje in Amsterdam waar je voor de deur gratis kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid “a piece of cake” want de bus stopt om de hoek. Maak kennis met deze eigentijdse hotspot met oerhollands karakter.

TRENDY EN EXCLUSIEF BESCHIKBAAR VOOR 13 PERSONEN

Deze trendy vergaderplek heb je helemaal voor jezelf want de locatie wordt alleen exclusief verhuurd. De sfeer is prettig informeel. Een ideale setting voor een kleinschalige vergadering waar rust en privacy gewenst zijn. Je wordt ontvangen door de gastvrouw, die ook tijdens de lunch aanwezig is. Er is plaats voor maximaal 13 personen. Je hebt de beschikking over twee huiselijk ingerichte ruimtes en een riant privé terras met fijn uitzicht op het groen van de natuur. De vergaderruimte is uitgerust met beamer, projectiescherm en flip over. WIFI is uiteraard gratis beschikbaar.

VERSE BONENKOFFIE EN BIOLOGISCHE CATERING

Als je hecht aan goede kwaliteit en duurzaamheid, dan ben je bij deze vergaderlocatie op het juiste adres. Je geniet hier van een heerlijke lunch, die compleet bestaat uit biologische producten. De koffie van verse bonen is fair trade, de thee is organic en de koekjes komen van de lokale bakker. Met een beetje mooi weer lunch je natuurlijk lekker buiten op je eigen terras. Het uitzicht op het weiland en de schapen maken het groene plaatje compleet.

INSPANNEN OF ONTSPANNEN

Soms heeft een meeting net even een extra bite nodig. Samen een uurtje inspannen of juist ontspannen. Het buitenterrein van de locatie is geschikt voor diverse activiteiten zoals schermen. Kies je voor ontspanning? Huur dan eens een uurtje de open sloep en combineer het varen met lunch of borrel. Op één minuut lopen van de locatie stap je op en je wordt gevaren door een professionele schipper. Stap aan boord en zoek een fijn plekje tussen de kussens. Just sit back, relax and enjoy Amsterdam!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.