Vergaderen en overnachten aan het water in nautische sfeer

Deze vergaderlocatie, gelegen aan het Gooimeer, heeft diverse vergaderruimtes. Overnachten is mogelijk. Tip: huur een sloep en neem een picknickmand/lunch mee.

Vergaderen aan het water en daarna in nautische stijl overnachten. Heb je zin in wat anders, hou je van water en het bijbehorende sfeertje, dan is deze vergaderlocatie echt iets voor jou! Direct gelegen aan het Gooimeer, makkelijk bereikbaar vanaf A1 / A27 en met een natuurlijk, eigentijds interieur. Robuuste eikenhouten vloeren, lambrisering en shutters voor de ramen. Een eigentijdse vertaling van de nautische sfeer. Bruin- en grijstinten voeren de boventoon. De modern luxe hotelkamers zijn verspreid over vier aparte, in modern nautische stijl opgetrokken, gebouwen, waardoor de locatie een kleinschalig en persoonlijk aanvoelt.

PRAKTISCH: VERGADEREN, DINEREN EN OVERNACHTEN OP ÉÉN LOCATIE

Alles op één locatie: vergaderen, borrelen, dineren en overnachten. Deze vergaderlocatie aan het water biedt de all-in-one oplossing voor meerdaagse bijeenkomsten of teamdagen. Acht multifunctionele vergaderruimtes, 76 luxe hotelkamers, 4 suites, trendy wijnlounge en een gezellig restaurant. De vergaderruimtes zijn voorzien zijn van alle moderne technische faciliteiten als beamer, projectiescherm en draadloos internet. Na het vergaderen is de wijnbar met lounge, absoluut een aanrader voor een informeel samenzijn. Neem plaats aan de bar of op de stoere chesterfield banken bij de openhaard. Bij mooi weer strijk je neer op het terras om vervolgens culinair te genieten in het gezellige restaurant.

MOOIE COMBINATIE: VERGADERLOCATIE, WATER, TEAMACTIVITEIT

De ligging van deze vergaderlocatie, direct aan het water, biedt goede mogelijkheden voor een nautische teamactiviteit. De locatie beschikt over een eigen sloep, waarmee je met je team een vaartocht over het meer kan maken. Even wat anders, een frisse neus halen en ontspannen op het water. En wil je onderweg lunchen dan zorgt de locatie voor een goedgevulde picknickmand. Alles kan, anders is een uitdaging. Meedenken, daar zijn ze hier goed in. Beleef en ervaar zelf het gemak van op maat gemaakt vergaderen-in-stijl!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.