Amsterdam, vergaderen en overnachten vlakbij Schiphol

Vergaderen en overnachten midden in Amsterdam op slechts 20 minuten van Schiphol. Stijlvolle vergaderstudio's en een unieke kapel wachten op jouw event of meeting.

Er zijn van die locaties waar je gelijk verliefd op bent en daar is deze vergaderlocatie in Amsterdam-Oost er één van. Dit monumentale pand uit 1886 is omgetoverd tot een uiterst eigentijdse locatie met veel groen, trendy interieur en een lekkere funky look & feel. De locatie heeft 139 gastenkamers en ligt op een unieke plek aan de rand van één van Amsterdam’s groene stadsparken. Een bijzondere locatie op een unieke plek. Eén ding is zeker: vergaderen en overnachten is Amsterdam was nog nooit zo leuk.

VERGADERLOCTIE IS GOED BEREIKBAAR, ± 20 MINUTEN VAN SCHIPHOL

De vergaderlocatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en luchthaven Schiphol Amsterdam ligt op slechts zo’n 20 minuten rijden. Dit maakt het de perfecte plek voor meerdaagse, internationale bijeenkomsten. De locatie heeft een eigen parkeergarage en ook in de buurt is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

EIGENTIJDSE VERGADER-STUDIO’S MET BREAK-OUT MOGELIJKHEDEN

De locatie beschikt over 5 superleuke vergader-studio’s. De glazen wanden zorgen voor lekker veel daglicht. Veel daarvan zijn schuifwanden, zodat de grootte en indeling makkelijk kan aangepast worden aan jouw vergadering of event. Als break-out ruimte is er aan beide kanten van de studio’s een serre. Speciaal voor de gebruikers van de studio’s is er een ruime foyer met bar. Een fijne plek om je bijeenkomst te beginnen of om informeel samen te komen. Last but not least hebben de studio’s de beschikking over een waanzinnig privé-terras. De perfecte setting voor een informeel diner in de avondzon, een barbecue of een gezellige borrel.

UNIEKE KAPEL VOOR CONGRES, PRESENTATIE OF EVENEMENT

Voor congressen, presentaties en grote bijeenkomsten is de Kapel echt een geweldige ruimte. Met zijn originele fresco’s, marmeren zuilen en een prachtige balustrade is dit het pronkstuk en middelpunt van de locatie. Sinds kort zijn de oorspronkelijke gebrandschilderde ramen op de begane grond weer tevoorschijn gehaald, waardoor het daglicht schitterend naar binnen valt. Het is mogelijk om de Kapel samen met de aangrenzende patio te huren. Op die manier heb je de beschikking over een waanzinnige binnen- en buitenruimte voor je event.

RESTAURANT EN TERRAS MET UITZICHT OP GROENE OMGEVING

Het café-restaurant kijkt uit over het park en is verdeeld in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurant met tafellinnen. Op de kaart staan licht en fris uitgevoerde internationale gerechten. Het grote terras ligt praktisch ín het park, waardoor je midden in Amsterdam een fijne buitenbeleving ervaart.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.