België – vergaderen en overnachten in vierkantshoeve

Deze karakteristieke vierkantshoeve ligt niet ver van de Brusselse luchthaven Zaventem. Ideaal voor meerdaagse internationale meetings waarbij overnachting gewenst is.

Vlakbij Leuven en Brussel, niet ver van de Belgische luchthaven Zaventem, ligt deze bijzondere vergaderlocatie: een stoere en stijlvol gerestaureerde vierkantshoeve. Met behoud van karakteristieke elementen en voorzien van een eigentijds interieur, is de hoeve omgetoverd tot een inspirerend onderkomen voor meerdaagse vergaderingen met mogelijkheid tot dineren en overnachten. Kleinschalig van opzet met slechts 25 hotelkamers  en op een korte afstand van het gezellige centrum van Leuven. Parkeren kan gratis.

KLEINSCHALIG, HISTORISCH EN SMAAKVOL

De locatie heeft één ruime vergaderruimte en een kleinere ruimte die gebruikt kan worden als subruimte. Er zijn 25 hotelkamers voorzien van alle comfort en smaakvol ingericht en gedecoreerd in natuurlijke tinten. Ooit behoorde de boerderij tot het tegenover gelegen kasteel. Waar nu de hotelkamers zijn, stonden vroeger de paarden gestald. Je kunt dan ook zomaar een hotelkamer treffen waar de oude drinkbakken van de paarden nog onderdeel uitmaken van het moderne interieur. Met een knipoog naar vroeger. Voor meer historie, steek je even de weg over en maak je een wandeling in het park rond het oude kasteel.

VERGADERRUIMTE MET BESLOTEN BINNENPLAATS

Absoluut uniek is de besloten binnenplaats. Via een een openslaande deur in de ruime vergaderruimte, heb je rechtstreeks toegang tot dit “privé terras”. Een fijne plek om bij mooi weer de lunch te gebruiken of  om tijdens een informele vergadering of training gewoon even buiten te zijn. Omdat de locatie kleinschalig is, kan je als je hier vergadert altijd exclusief en vrij gebruiken van de binnenplaats. De vergaderruimte kan uitgerust worden met beamer, projectiescherm en flipover. Wifi is beschikbaar.

CATERING VOLLEDIG VERZORGD

Ontbijt, lunch en diner worden verzorgd worden door de locatie. De vergaderlocatie beschikt over een eigen brasserie waar je in ongedwongen sfeer kunt tafelen. Na afloop van het diner kan je voor een drankje terecht in de bar. Proeven aan het bourgondische leven en het echte België-gevoel ervaren? Het centrum van Leuven is niet ver. Wedden dat een meerdaagse vergadering in België je bevalt?

Tip: boek bij deze locatie een bierproeverij met Belgische biertjes!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.