Landelijke boerderij vergaderlocatie bij Rotterdam en Delft

Landelijk vergaderen op een boerderij in de omgeving van Rotterdam. Fijne informele sfeer, grote vergaderruimte en een lieve gastvrouw die zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Yes, we hebben goed nieuws voor iedereen die informeel wil vergaderen in omgeving Rotterdam. Deze superleuke boerderij locatie ligt op een rustige, landelijke plek op steenworp afstand van Rotterdam en Delft. Vanaf de snelweg is het slechts een paar minuten rijden naar de locatie. Ook vanaf Den Haag is de vergaderlocatie goed bereikbaar, in ongeveer een half uur. De locatie biedt gratis parkeergelegenheid voor 20 auto’s op eigen terrein.

FRIS, LICHT, LANDELIJK EN EIGENTIJDS

Je vergadert hier in de voormalige stal van de boerderij. Deze is compleet gerenoveerd en omgetoverd tot een eigentijdse vergaderruimte met veel licht en openslaande deuren naar het terras. Authentieke details zijn bewaard gebleven, maar de inrichting is informeel met frisse kleuren en veel hout . Mini vaasjes met verse bloemen geven een welkom gevoel en maken het helemaal af.

RUIME VERGADERLOCATIE MET BUITEN – EXCLUSIEF BESCHIKBAAR EN DUURZAAM

De boerderij locatie is altijd exclusief beschikbaar en bestaat uit een ruime plenaire vergaderruimte van 80m2 met vide (30m2, te gebruiken als subruimte) en een grote ontvangst-/lunchruimte. Vanuit de vergaderzaal geven openslaande deuren toegang tot buiten. De ruimte is flexibel in te delen. Zo is de vergaderzaal in u-opstelling geschikt voor 20 – 25 personen en kun je in theater opstelling maximaal 45 personen kwijt. De vergaderruimte is voorzien van beamer, projectiescherm en flip over. WIFI is beschikbaar. De locatie streeft naar duurzaamheid en voorziet in eigen energie door middel van zonnepanelen.

VERGADEREN MET GROEN BUITENGEVOEL

Je hebt een eigen terras, waar je wordt getrakteerd op een rustgevend landelijk tafereel met koeien, schapen, molens en kassen. Voor een break is de boomgaard ook een heerlijke plek. Mocht je een teamactiviteit organiseren, dan kun je die hier laten plaatsvinden. Achter de locatie ligt nog een veld met picknick banken, die met mooi weer worden opgedekt voor de lunch.

CULINAIRE VERZORGING: VAN STREEKPRODUCTEN TOT FOODTRUCK

De gastvrouw is de hele dag aanwezig. Zij zorgt er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Je wordt ontvangen met wat lekkers bij de koffie en ook tijdens de ochtendbreak valt er wat te snoepen. De lunch wordt in eigen keuken bereid, waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van mooie streekproducten. Bij mooi weer nodigt het landelijke groen uit tot een lunch in de buitenlucht. Geheel in stijl van het “betere buitenleven” zorgt de gastvrouw voor sfeervol opgedekte tafels. Sluit je vergaderdag informeel af met een gezellige BBQ in de tuin of laat – geheel in festival stijl – de foodtruck voorrijden en smul van de lekkerste pizza’s. Boerenlandleven 2.0, niet ver van Rotterdam, Delft en Den Haag. Kom je het zelf beleven?

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.