Landelijk vergaderen in Rotterdam – rust, ruimte & inspiratie

Rotterdam verrast je met dit bijzondere vergaderplekje in het groen. Deze karakteristieke monumentale boerderij beschikt binnen over 5 eigentijdse vergaderruimtes.

Vergaderen in Rotterdam in een landelijke omgeving. Een unieke plek in de natuur die rust en inspiratie uitstraalt en waar je tegelijkertijd de power en dynamiek van een wereldstad ervaart. De combinatie “Rotterdam en natuur” lijkt een onmogelijke, maar bestaat. Experience best of both worlds en maak kennis met deze eigentijdse vergaderlocatie aan de rand van Rotterdam.

GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER

Vanaf de snelweg A16 rij je in slechts 5 minuten naar dit bijzondere plekje, waar de konijntjes rondhuppelen in het veld en je je ver van de bewoonde wereld waant. Parkeren kan op eigen terrein en is gratis, iets wat in Rotterdam zelden voorkomt. Op het parkeerterrein naast de locatie zijn 4 laadpalen voor het opladen van elektrische auto's. Handig toch, terwijl je aan het vergaderen bent! De vergaderlocatie ligt op loopafstand van een tramhalte dus ook met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar.

BUITEN AUTHENTIEK, BINNEN MODERN EN TRENDY

De vergaderlocatie is gevestigd in een monumentale boerderij. Authentiek van buiten, modern en trendy van binnen. De boerderij is met veel gevoel voor smaak en aandacht ingericht. De oude elementen zijn behouden en vormen een stoere basis voor het moderne interieur. Rondom de locatie ligt een buitenterrein, waar je heerlijk kunt wandelen of een buitenactiviteit kunt organiseren.  Bij mooi weer nodigt de landelijke omgeving uit tot een lunch in de buitenlucht. Alle catering wordt natuurlijk op maat voor je verzorgd.

KARAKTERISTIEKE VERGADERRUIMTES (BINNEN EN BUITEN)

De locatie beschikt binnen over 5 vergaderruimtes, ieder met zijn eigen karakteristiek kenmerken. Buiten in de tuin staat de Tuinkas. Een bijzondere ruimte voor maximaal 10 personen om ontspannen te brainstormen of te vergaderen in een groene omgeving.  En de  stoere Hooikap, een open ruimte die ingezet kan worden voor leuke events. Beide buitenlocaties zijn goed te gebruiken als het buiten zo'n 18 graden is. Alle vergaderruimtes binnen zijn lekker licht en voorzien van comfortabele stoelen en een klimaatbeheersingssysteem. Beamer, projectiescherm of beeldscherm en flip over zijn standaard aanwezig. WIFI is op de hele locatie gratis beschikbaar. Twee vergaderruimtes zijn ingericht als boardroom voor maximaal 6 personen. De inspiratiezolder is ingericht met een hoge tafel en is geschikt voor 6 personen. De andere twee ruimtes zijn geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 15 tot 25 personen. Eén van de vergaderruimtes heeft een fijne loungehoek en een whiteboard tafel. Een aanrader voor wie eens anders dan anders wil vergaderen of brainstormen. Wij zijn als een blok gevallen voor deze heerlijke locatie. Now it’s your turn!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.