Huiselijk vergaderen en overnachten in Den Haag

Yes, midden in Den Haag hebben we een juweel van een locatie voor je gevonden. Een waanzinnig leuke plek met een eigentijdse uitstraling, waar je in huiselijke sfeer kunt vergaderen en overnachten.

Yes, midden in Den Haag hebben we een juweel van een locatie voor je gevonden. Een waanzinnig leuke plek met een ontspannen, eigentijdse uitstraling, waar je in huiselijke sfeer kunt vergaderen en overnachten in één van de 25 unieke gastenkamers. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen én op slechts 2 kilometer van centraal station Den Haag met een directe tramverbinding naar de locatie. De locatie ligt in een chique Haagse buurt en is gehuisvest in een karaktervol, monumentaal pand. Op eigen terrein en in de directe omgeving van de locatie is er parkeergelegenheid.

LOCATIE STAAT VOOR EXCLUSIVITEIT EN AANDACHT

Vergaderen in Den Haag bij deze kleinschalige locatie, staat voor exclusiviteit en persoonlijke aandacht. Om dit waar te maken, ben je overdag altijd de enige vergader-gast (de locatie neemt geen 2 vergaderingen aan) en heb je de locatie dus exclusief voor jezelf. Er zijn een lichte vergaderruimte, die standaard uitgerust is met beamerscherm, flip-over en een koffieapparaat met verse bonen.

ÉÉN MOOIE, LICHTE VERGADERRUIMTE EN INFORMELE LOUNGE

De vergaderruimte is licht en ruim en heeft een informeel karakter. Aan de grote houten tafel (boardroom-opstelling) is plaats voor maximaal 21 personen. Openslaande deuren geven toegang tot de patio en kunnen in de zomer lekker open. Daarnaast is er een sfeervolle lounge, die gebruikt kan worden voor een break-out sessie of om na afloop nog even een drankje met elkaar te doen.

UITWAAIEN OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Nice to know: de locatie ligt op korte afstand van Scheveningen. Hebben jullie tijd en laat het programma het toe, dan is het misschien een leuk idee om even met z’n allen uit te waaien op het strand of te dineren bij een goed (vis)restaurant. Op verzoek kan de locatie fietsen voor jullie huren maar er is ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.

CULINAIRE VERZORGING

Tijdens je vergadering word je verwend met vers gemalen koffie, verschillende smaken biologische thee, passende lekkernijen en een uitgebreide lunch. Dagelijks worden de sinasappels voor het ontbijt met liefde geperst en waar mogelijk werkt de locatie met dagverse producten van leveranciers “om de hoek”. De locatie kan een private dinner voor je verzorgen maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van de vele restaurants in de buurt.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.