Vergaderen in huiskamer-stijl vlak bij Gouda en Leiden

Zoek je in de buurt van Leiden en Gouda een goed bereikbare vergaderlocatie in huiskamer-stijl, waar het bij binnenkomst ruikt naar vers gebakken cake? Dan is dit leuke plekje geknipt voor jou!

Zoek je tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht een goed bereikbare vergaderlocatie in huiskamer-stijl? Zo één met een fijne lounge hoek en een houtkachel en waar het bij binnenkomst ruikt naar vers gebakken cake of appeltaart? Dan is deze unieke locatie geknipt voor jouw meeting. De locatie ligt centraal in Nederland op ongeveer 15 minuten rijden van Gouda en Leiden, makkelijk bereikbaar vanaf de A12, A4 en N11. Voor de deur kun je gratis parkeren op eigen terrein.

HUISELIJKE VERGADERRUIMTE MET LOUNGE HOEK, KEUKEN EN HAARDKACHEL

Deze sfeervolle locatie ligt op een landelijke plek midden in het Groene Hart en is exclusief te huur voor jouw team. De vergaderruimte is licht en ruim en heeft naast een vergaderopstelling ook een gezellige lounge-hoek met houtkachel en een eigentijdse keuken. Het huiskamer-gevoel nodigt uit tot een informeel samenzijn en biedt ruimte voor inspiratie en creativiteit.

MOGELIJKHEID TOT OVERNACHTEN VOOR TRAINER

De flexibel in te delen vergaderruimte is ruim 120m2 en biedt in vergaderopstelling plaats aan 12 – 15 personen. Het bestaat uit een vergadergedeelte, lounge-opstelling en een gezellige keuken met kookeiland, die gebruikt kan worden bij een kookworkshop. De openslaande deuren geven toegang tot de tuin en het overdekte terras onder de hooiberg. Een groot TV scherm met laptopaansluiting, geluidsinstallatie, flip-over en draadloos internet zijn uiteraard aanwezig. De locatie beschikt over 1 gastenkamer, zodat het voor een trainer mogelijk is om ter plekke te overnachten.

HOMEMADE LUNCH EN LEKKERNIJEN

Bij aankomst word je ontvangen met vers gebakken appeltaart of cake en een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Twee Nespresso machines staan gedurende de dag tot je beschikking. Je kiest je koffie-en theemoment wanneer het jou uitkomt. Tijdens je meeting word je verrast met een gezonde smoothie en een uitgebreide lunch, waarbij de gastvrouw rekening houdt met ieders wensen. Afsluiten met een diner of BBQ behoort tot de mogelijkheden.

KOOKWORKSHOP OF WANDELEN IN DE NATUUR

Wil je samen met je team koken of een kookworkshop organiseren, dan kun je gebruik maken van de gezellige keuken. Bij de locatie hoort een prachtige tuin met overdekt terras, natuurlijke zwemvijver en een 2-hectare groot natuurwandelpark. Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te vergaderen of een uurtje te wandelen in de natuur. Landelijk vergaderen heeft zo z’n voordelen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.