Kleinschalig vergaderen en overnachten vlakbij Rotterdam

Zoek je een verrassende vergaderlocatie met een hoge “wow”-factor? Niet ver van Rotterdam hebben we een beeldschone locatie voor je gevonden waar je in stijl kunt vergaderen én overnachten.

Zoek je een verrassende vergaderlocatie met een hoge “wow”-factor? Niet ver van Rotterdam hebben we een beeldschone locatie voor je gevonden waar je in stijl kunt vergaderen én overnachten. Na een grondige renovatie is dit monumentale pand, gelegen aan een authentieke gracht en omgeven door ambachtelijke bedrijven, omgetoverd tot een super stijlvolle stadsvilla. Het monument stammend uit 1750 is in oude glorie hersteld en sinds juni 2018 in gebruik als vergaderlocatie. Na het vergaderen kun je desgewenst overnachten in één van de 17 oogverblindende suites/hotelkamers.

CENTRALE LIGGING, GOED BEREIKBAAR VANUIT ROTTERDAM, DELFT EN DEN HAAG

De locatie heeft een centrale ligging in de randstad, niet ver van Rotterdam (20 minuten), Delft (25 minuten) en Den Haag (30 minuten). De locatie beschikt over 10 eigen privé parkeerplekken in de nabijgelegen parkeergarage. Internationale gasten  kunnen gebruik maken van de nabij gelegen luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Hierdoor is de locatie ook zeer geschikt is voor een meerdaagse, internationale meeting.

VERGADEREN IN INFORMELE, HUISELIJKE OMGEVING

Het kleinschalige karakter maakt de locatie intiem en bijzonder. De sfeer is informeel en huiselijk, waardoor het bijna lijkt of je bij vrienden thuis bent in plaats van in een zakelijke omgeving. De locatie heeft altijd maar één vergadergroep tegelijk in huis, waardoor je overdag altijd exclusief over de locatie beschikt en privacy van je bijeenkomst gegarandeerd is.

LUXE, EIGENTIJDSE VERGADERRUIMTES

De locatie beschikt over 2 sfeervolle vergaderruimtes. De grootse vergadersalon is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 24 personen en heeft een prachtige houten vloer. De ruimte heeft een moderne, luxe uitstraling en is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en climate control. De openslaande deuren geven toegang tot een rustige patio, waardoor je tijdens je bijeenkomst zo even naar buiten kunt stappen. De kleinere vergadersalon is modern ingericht en heeft een flexibel interieur. De sfeervolle lounge kan als break-out ruimte gebruikt worden maar is ook een leuke plek om onder het genot van een drankje de dag af te sluiten.

CULINAIRE HAPJES, LUNCH, DINER EN AANVERWANTE ZAKEN

Tijdens je bijeenkomst zal het je aan niets ontbreken. Koffie, thee, versgeperste jus d’orange, culinaire hapjes en een uitgebreide lunch, worden door de locatie met liefde voor je verzorgd. Waar mogelijk wordt gewerkt met dagverse producten van lokale producenten. Als je het vooraf aangeeft, is het mogelijk om bij de locatie te dineren. Het diner wordt verzorgd door de huiscateraar. Maar misschien is het wel net zo leuk om de prachtige omgeving te verkennen en buiten de deur te eten in één van de vele restaurantjes die het historische centrum rijk is. Zoeken naar de leukste hotspot-in-town hoeft niet, want de locatie deelt haar favoriete top 3 natuurlijk graag met je!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.