Vergaderen en overnachten aan de kust bij Den Haag

Life is better at the beach! Deze vergaderlocatie, waar je ook kunt overnachten, ligt op één van de mooiste plekjes van Zuid-Hollandse kust. Duinen rondom en het strand op loopafstand.

Vergaderen en overnachten aan de kust is hot en happening. Logisch, want na een drukke vergaderdag is er toch niets fijner dan uitwaaien op het strand en je kop even helemaal leeg te maken door een stevige wandeling in de duinen. Als je dan ook nog eens te gast bent bij één van de leukste vergaderlocaties aan de Zuid-Hollandse kust, dan wordt  jouw meerdaagse vergadering met overnachting een waar feest. Deze compleet vernieuwde locatie gelegen midden in de duinen, regio Den Haag – Noordwijk, is ook vanaf de luchthaven Schiphol en Amsterdam goed aan te rijden in iets meer dan een half uur. Er is een ruime parkeerplaats, waar je gratis – en voor de deur – kunt parkeren.

EIGENTIJDSE LUXE IN DE DUINEN TUSSEN DEN HAAG EN NOORDWIJK

Deze comleet vernieuwde locatie heeft een villa-achtige uitstraling en ademt een eigentijdse luxe. De sfeer is ontspannen en informeel. De ligging, midden in een prachtig duingebied tussen Den Haag en Noordwijk, is in één woord ge-wel-dig. Het strand ligt op loopafstand. Hier kunnen jullie na een dag hard werken, heerlijk uitwaaien of een teamactiviteit laten plaatsvinden.

VERGADERRUIMTE MET OPENSLAANDE DEUREN EN UITZICHT OP DE DUINEN

Deze duinvilla-achtige locatie is in 2017 compleet vernieuwd en heeft één vergaderruimte met openslaande deuren naar een eigen terras. Natuurlijk met uitzicht op de duinen. De 23 gastenkamers zijn comfortabel en luxueus en allemaal verschillend. Deze locatie is een ideale plek voor een niet al te grote vergadering waarbij deelnemers, indien dat gewenst is, kunnen overnachten. Ook zeer geschikt voor kleinschalige, internationale bijeenkomsten. Luchthaven Schiphol ligt op ongeveer 35 kilometer afstand.

COMPLEET VERZORGD VERGADER-VERBLIJF AAN ZEE

Tijdens je verblijf aan zee, zal het jullie aan niets ontbreken. De locatie beschikt over een eigen à la carte restaurant en verzorgt tijdens jullie vergaderdag(en) het ontbijt, lunch, diner, snacks, smoothies en zo meer. Er is een gezellige bar en bij mooi weer strijk je met een drankje neer op het loungeterras, dat is uitgerust met spiksplinternieuw meubilair. Schoenen uit, de voeten in het zand. Life is better at the beach!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.