Vergaderen en overnachten in hartje Rotterdam

Midden in één van de hipste wijken van Rotterdam, hebben we een waanzinnig leuke vergaderlocatie voor je gevonden. Eén met een verhaal, waar je ook kunt overnachten.

Midden in één van de hipste wijken van Rotterdam, hebben we een waanzinnig leuke vergaderlocatie voor je gevonden. Eéntje met een bijzonder verhaal en waar je ook kunt overnachten. Historie van buiten en super hip, kleurrijk, én gezellig van binnen. Hou je van anders dan anders en heb je lef, dan is dit dé vergaderlocatie voor jou! Vanaf de A20 is de locatie snel bereikbaar en parkeren is geen enkel probleem. Onder het gebouw beschikt de locatie over een parkeergarage. Is deze vol, dan ligt tegenover de locatie een Q-park. Reis je met de trein, dan neem je vanaf Rotterdam Centraal de metro en stap je na een rit van ongeveer 10 minuten bijna voor de deur van deze bruisende vergaderlocatie uit.

IN HARTJE ROTTERDAM VERGADEREN IN HISTORISCH THEE-PAKHUIS

Deze verassende locatie ligt in het hart van Rotterdam, aan de oever van de Maas, vlakbij de iconische Erasmusbrug en de Cruise Terminal. Een dynamische, internationale omgeving waar het barst van de bedrijvigheid en met ontelbaar veel leuke restaurants binnen handbereik. De locatie is gevestigd in een prachtig industrieel gebouw dat ten tijde van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie in gebruik was als thee-pakhuis. Net als de omgeving laat de sfeer binnen zich het best beschrijven als enerverend en internationaal.

RUIM AANBOD VERGADERRUIMTES EN ÉÉN EVENT HALL VAN 400M2

De locatie biedt 9 vergaderruimtes, die gevestigd zijn op de 3een 4verdieping en variëren in grootte van 23 m2 tot 99 m2. De zalen zijn koppelbaar, dus ook grote bijeenkomsten en evenementen kun je hier prima organiseren. Alle vergaderruimtes hebben daglicht en zijn voorzien van de nieuwste standaard AV. Een aantal vergaderzalen heeft zelfs een eigen terras mét fantastisch uitzicht over de stad. Voor grote events beschikt de locatie op de begane grond over een stoere event hall van 400m2 met een directe toegang tot de straat.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN  – 217 HOTELKAMERS

Bij een meerdaagse vergadering is het mogelijk om te overnachten. De locatie beschikt over maar liefst 217 kamers. Elke kamer is met liefde ontworpen en is er veel zorg besteed aan de allerkleinste details. De zorgvuldig uitgekozen kleuren maken de kamers tot warme, levendige ruimtes.

CULINAIRE TIP: DE ROTTERDAMSE FOODHALLEN

Of het nu gaat om koffie, thee, zoetigheden, een uitgebreide lunch of luxe borrel, op culinair gebied verzorgt de locatie alles voor je. Blijf je overnachten, dan staat er in de ochtend een heerlijk internationaal ontbijtbuffet voor je klaar in het restaurant. Voor grotere groepen verzorgt de locatie graag het diner maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om buiten de deur te eten. Rotterdam ligt aan je voeten en op loopafstand tref je dan ook talloze restaurants. Absolute aanrader zijn de naastgelegen foodhallen met een ruim aanbod aan eetstandjes en een lekker, levendig sfeertje. Een culinaire experience met een urban tintje, die je verblijf in Rotterdam nog leuker maakt en die je eigenlijk niet mag missen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.