Kleinschalige vergaderlocatie regio Amsterdam – 't Gooi

Zoek je een landelijke vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam waar de inspiratie vanaf spat? Kleinschalig en geen andere gasten? Dan is dit precies wat jij zoekt!

Zoek je een kleinschalige vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam – helemaal voor jullie alleen – waar de inspiratie vanaf spat en waar je je bij aankomst gelijk thuis voelt? Dan is deze landelijk gelegen, intieme buitenlocatie, op 20 minuten rijden van Amsterdam, precies wat jij zoekt. Met weids uitzicht op de weilanden, grazende koeien en water rondom, ben je voor één dag (of meer dagen natuurlijk, je bent van harte welkom!) echt even weg uit de drukte van de randstad, 't Gooi en Amsterdam. Deze inspirerende vergaderlocatie, gevestigd in een industrieel pand uit 1892, is verbouwd tot een eigentijdse en sfeervolle plek waar jullie in alle beslotenheid kunnen vergaderen of brainstormen. De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein.

EXCLUSIEF BESCHIKBAAR MET RUIMTE OM IN GROEPJES UITEEN TE GAAN

Je huurt de vergaderlocatie altijd exclusief af (maximaal 24 personen). Er zijn geen andere groepen in huis dus naast volledige privacy kun je rekenen op de onverdeelde aandacht en first class service van de gastvrouw. In de plenaire vergaderruimte staat een vergadertafel met 24 luxe stoelen. Door 6 grote, openslaande deuren is de ruimte heerlijk licht en kunnen jullie volop genieten van het fenomenale uitzicht over de polder en – ja echt! – het Muiderslot. Jullie mogen gebruik maken van de hele locatie, waardoor het mogelijk is om in groepjes uiteen te gaan. Rondom de houtkachel is er ruimte voor een informele sessie en ook de gezellige keukentafel leent zich hier prima voor. Op de eerste verdieping is er nog een lounge, waar je met 6 – 8 personen in een wat “luiere” setting kunt werken. In de zomer en bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van het heerlijke terras.

GENIETEN VAN EEN FIRST-CLASS SERVICE

Dat jullie tijdens je vergaderdag culinair in de watten worden gelegd is zeker! Irene is jarenlang verantwoordelijk geweest voor de service in de First Class van KLM en doet niets liever dan jullie gastvrij te onthalen en een “First-Class beleving” te geven. Je wordt ontvangen met heerlijke cappuccino, espresso of thee en homemade rozemarijn-amandel cake, de specialiteit van het “huis”. De uitgebreide lunch en de hapjes/lekkernijen tussendoor zijn gezond, zoveel mogelijk biologisch en oogstrelend mooi. Willen jullie de vergadering met het team op locatie afsluiten met een etentje, dan is het mogelijk om een informeel diner of een zomerse, biologische barbecue te laten verzorgen door een privé kok. Is exclusiviteit geen “must”, dan zijn er (loopafstand) veel leuke restaurants in de buurt.

LANDELIJKE OMGEVING NODIGT UIT TOT TEAMBUILDING EN BUITENACTIVITEITEN

Heb je tijd en is er ruimte in je programma voor een stukje teambuilding, dan biedt de landelijke, waterrijke omgeving genoeg mogelijkheden voor leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan zeilen op een lemsteraak, een roeisloepen-clinic, een wandeling naar – of exclusieve rondleiding op het Muiderslot. De locatie heeft alle contacten en doet graag suggesties die bijdragen om van je vergaderdag een memorabele “First-Class” ervaring te maken!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.