Vergaderen en overnachten in Delft

We zijn voor je op pad gegaan naar Delft en vonden daar deze leuke, kleinschalige vergaderlocatie waar persoonlijke aandacht voor de gasten duidelijk hoog in het in het vaandel staat.

We zijn voor je op pad gegaan naar Delft en vonden daar deze leuke, kleinschalige vergaderlocatie waar we hartelijk werden ontvangen en waar persoonlijke aandacht voor de gasten duidelijk hoog in het vaandel staat. Het interieur van deze locatie in Delft – waar je trouwens ook kunt overnachten – is lekker licht en eigentijds. Grote loungebanken in de “huiskamer” nodigen uit tot een gezellig samenzijn. Wat opvalt is dat de hele locatie een soort huiselijke ongedwongenheid uitstraalt waar je instant happy van wordt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je je bij binnenkomst onmiddellijk thuis voelt bij deze kleinschalige locatie.

GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER

De vergaderlocatie ligt in een rustige omgeving in de buurt van de Technische Universiteit, niet ver van het levendige centrum van Delft en is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Direct voor de locatie is voldoende parkeergelegenheid wanneer je met de auto komt. De bus stopt op een paar minuten lopen en biedt een verbinding met station Delft en Rotterdam Centraal.

KLEINSCHALIG, EXCLUSIEF EN KNUS

De locatie heeft een kleinschalig karakter en beschikt over slechts één vergaderruimte, waardoor er geen andere vergadergasten zijn en jullie overdag exclusief over de locatie beschikken. De vergaderruimte is gevestigd in een knus, eigentijds ingericht tuinhuis – met eigen terras – dat in de ruime, besloten stadstuin ligt. Bij mooi weer kunnen de openslaande deuren open en stap je zo het terras op. Aan jou de keus of je doorgaat met vergaderen of wat tijd vrijmaakt om even te genieten van de tuin en het mooie weer. De ruimte heeft een eigen pantry en toilet en is geschikt voor een gezelschap van maximaal 12 personen. Er is gratis WIFI en op verzoek zet de locatie alle benodigde zakelijke presentatiematerialen voor je klaar.

24 GASTENKAMERS VOOR MEERDAAGSE VERGADERING

De locatie heeft 24 moderne gastenkamers en is daardoor bijzonder geschikt voor een meerdaagse vergadering met overnachting. De meeste kamers zijn klein maar charmant en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf, zoals een smart TV, draadloze oplader en luxe boxspring. Daarnaast zijn er ook een aantal standaard kamers en één ruime suite.

CULINAIRE VERZORGING TIJDENS JE VERGADERING

Tijdens je bijeenkomst zorgt de locatie dat het je aan niets ontbreekt: van verse koffie en thee, tot lekkere hapjes en een uitgebreide lunch. Sluit de dag gezellig af met een drankje in de “huiskamer” of met een diner, dat verzorgd wordt door de huiscateraar. Wil je er toch liever even tussenuit, dan loop je in 5 minuten naar het centrum van Delft, waar genoeg leuke restaurants te vinden zijn.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.