Bijzonder vergaderen in de toppen van de bomen

Vergaderen hoog in de toppen van de bomen, midden in de vrije natuur en toch vlakbij Eindhoven. Een amazing view op de bosrijke omgeving met vennen en eeuwenoude bomen. Inspiratie gegarandeerd!

Een toplocatie pur sang, regio Eindhoven! Stel je voor: vergaderen hoog in de toppen van de bomen, midden in de vrije natuur. Ritselende bladeren, het vrolijke gekwetter van vogels en een werkelijk stunning view op vennen en eeuwenoude bomen. Met een beetje geluk spot je zelfs een ree aan de waterrand. Deze locatie is absoluut uniek in zijn soort en staat garant voor puur beleven.

TIJDLOOS DESIGN IN GROENE OMGEVING – VERGADEREN ÉN OVERNACHTEN

De natuurlijke omgeving inspireert en maakt deze plek tot dé perfecte locatie voor alle seizoenen, waar je iedere keer weer iets nieuws ontdekt in de natuur. Binnen is de sfeer al even rustgevend. De vergaderruimte is ingericht in een stijl die zich het best laat omschrijven als natural-chic. Schakeringen van wit en tijdloos design verraden een interieur dat met de groots mogelijke zorg is samengesteld.

VERGADERRUIMTE GESCHIKT VOOR 14 PERSONEN

De KABAN bestaat uit een vergaderruimte, geschikt voor maximaal 14 personen in carré opstelling en twee intieme break-out rooms op de hoeken van het grote terras. Als het weer het toelaat, open je de  ramen en deuren en zet je letterlijk de deur open voor nieuwe inspiratie. Tegenover de openslaande deuren bevinden zich smalle, hoge ramen met uitzicht op de bomen. Als je daardoor naar buiten kijkt, lijkt het alsof de natuur is ingelijst. Bij mooi weer kun je op het terras zitten op fraai houten meubilair. Voor lunch, diner of borrel kan je terecht in het restaurant van het bijbehorende hotel. De vergaderruimte is uitgerust met een flatscreen voor presentaties, een flip-over en een professionele espresso machine. Wifi is beschikbaar.

OVERNACHTEN MOGELIJK – MEERDAAGSE VERGADERINGEN

Deze unieke vergaderplek maakt onderdeel uit een 25 hectare groot landgoed. Overnachten is mogelijk. Het hotel biedt bijna 100 hotelkamers met alle luxe en comfort van een 4-sterren hotel. Eco bed-en badlinnen, unieke kunst op je kamer, een prachtig uitzicht over het landgoed, sfeervolle living colors. Die verrassende beetjes extra maken deze locatie zo  bijzonder. Hip en kleurrijk. En vooral lekker anders!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.