Verrassend vergaderen en overnachten in Utrecht

Wil je eens goed uitpakken met een te gekke locatie voor een (meerdaagse) vergadering of heidag? Aan de rand van Utrecht hebben we weer een superleuke gevonden waar de inspiratie vanaf spat!

Wil je je collega’s eens echt verrassen met een te gekke locatie voor een (meerdaagse) vergadering of heidag? Aan de rand van Utrecht – goed bereikbaar met de auto én openbaar vervoer- hebben we weer een superleuke locatie voor je gevonden waar de inspiratie vanaf spat en waar je in zeer eigentijdse stijl kunt vergaderen en overnachten. Er zijn 115 compleet vernieuwde hotelkamers, ieder met eigen koffie- en thee faciliteiten en – we citeren de locatie –  “zulke comfortabele bedden dat je ze het liefst mee naar huis wilt nemen”. Voor de deur is er gratis parkeergelegenheid voor 250 auto’s.

ZEER GESLAAGDE RESTYLING LEVERT EEN COMPLEET NIEUWE LOOK OP

Met als uitgangspunt de gast een prikkelende omgeving te bieden, die verrast en inspireert, is de locatie in 2018 volledig verbouwd en voorzien van een compleet nieuwe look. Deze zeer geslaagde restyling is binnen de hele locatie doorgevoerd. Zo zijn niet alleen de congreszaal en meeting ruimtes uitgevoerd in verrassend gewaagde en super eigentijdse kleurcombinaties, ook het restaurant, de lounge en de 115 hotelkamers zijn grondig aangepakt en in een smaakvol nieuw jasje gestoken.

FANTASTISCHE CONGRESZAAL GESCHIKT VOOR 250 PERSONEN

De locatie beschikt over één grote congreszaal, met een capaciteit van 250 personen. De ruimte is opvallend hoog en licht (daglicht van 3 kanten) en kan ook uitstekend verduisterd worden. Natuurlijk is de congreszaal uitgerust met de nieuwste technische snufjes. Leuk detail: in een hoek van de congresruimte hangen 2 schommels!

VIJF BIJZONDERE VERGADERRUIMTES, KLEURRIJK EN HIGH-TECH

Een speelse, verrassende omgeving maakt hét verschil tussen werken en genieten van wat je doet. In dit kader zijn de 5 vergaderzalen uitgevoerd in opvallende kleurcombinaties en voorzien van mooi en comfortabel meubilair. Her en der kom je hip design en verrassende objecten tegen. De techniek in de vergaderruimtes is helemaal up-to-date: zo kun je gebruik maken van enorme white boards en hangen er in de vergaderzalen smart boards waarbij je met 1 druk op de knop alle informatie digitaal kunt delen.

DRIE INSPIRERENDE RUIMTES WAAR BRAINSTORMEN ALS VANZELF GAAT

Zit je in een creatief proces, dan heb je wat anders nodig dan de standaard vergaderopstelling. Voor dit soort bijeenkomsten zijn de brainstorm ruimtes echt een aanrader. Uitgerust met comfortabele loungebanken of uitgevoerd in creativiteit opwekkende kleuren, barst je team binnen no-time van de goede ideeën.

ALS JE HARD WERKT, WIL JE GOED ETEN

Goed eten is belangrijk, zeker als je hard werkt en weinig tijd hebt. De locatie beschikt over een eigen restaurant met een veelzijdige, internationale, culinaire kaart. Mooie tradities en nieuwe trends worden verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Met in de hoofdrol: energie – want als je hard werkt, wil je goed eten. En daar weten ze hier in Utrecht wel raad mee!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.