Vergaderen op de boerderij in provincie Utrecht

Hou jij ook zo van het relaxte landleven en heb je altijd al eens willen vergaderen op een échte boerderij? Pak dan nu je kans en kom inspiratie opdoen op het platteland.

Wij hebben in de provincie Utrecht, op twintig minuten van Amersfoort, een unieke boerderij-vergaderlocatie voor je gespot. Hier scharrelen de kippen op het erf en vergader je met uitzicht op de koeien. In de zomer lopen de dieren in de wei, waar jullie tussendoor ook de benen kunnen strekken. De boerderij ligt centraal in Nederland, op een half uur rijden van Utrecht en is vanaf de snelweg in 10 minuten te bereiken. Je parkeert gratis op eigen terrein.

UNIEKE VERGADERRUIMTES MET HOUTKACHEL

De boerderij beschikt over twee vergaderzalen, die ondergebracht zijn in aparte gebouwen, waardoor je verzekerd bent van privacy. Wil je exclusiviteit, dan huur je de gehele locatie. Beide vergaderruimtes hebben een unieke sfeer en zijn voorzien van beamer, projectiescherm, flip over en wifi. Er staan robuuste houtkachels, waarin je zelf een blok hout gooit. Vuurtje stoken voor de gezelligheid want er is natuurlijk gewoon centrale verwarming.

ALLEBEI BIJZONDER: KLEIN EN KNUS OF GROOT EN GEZELLIG

De kleine vergaderruimte is ingericht met veel hout en heeft een informeel karakter. In de winter stook je zelf de houtkachel en in de zomer beschik je over een overdekte veranda en een heerlijke terras, dat uitkijkt over de weilanden. De grote vergaderruimte heeft een stoere uitstraling. De ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen in theateropstelling en ingericht in warme, lichte kleuren met mooie steigerhouten vergadertafels en comfortabele stoelen. Rond de houtkachel staan grote stoelen en fijne loungebanken. Door het grote panoramaraam, kijk je direct in de stal, waar de Hereford ossen lekker in het stro liggen.

BOERENLUNCH EN DIVERSE BOERDERIJ-ACTIVITEITEN

Frisse buitenlucht maakt hongerig, maar op de boerderij zal het de inwendige mens aan niets ontbreken. Overdag wordt je verwend met koffie, thee en lekkernijen en tussen de middag staat een gezellig gedekte tafel klaar met knapperend vers boerenbrood en huisgemaakte soep. Heb je na de lunch zin in aktie? De boerderij biedt vele teamactiviteiten. Maar wil je iets unieks, stap dan uit je comfort zone en ga trekker rijden! Een half uur parcour rijden door het weiland staat garant voor ontspanning en dikke pret. Het betere boerenleven inspireert!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.