Duurzaam vergaderen en overnachten in het bos omgeving Utrecht

Duurzaam vergaderen en overnachten in het bos? Dan is deze leuke eco-vergaderlocatie, gelegen op 20 minuten van Utrecht, een echte aanrader!

Dit kleinschalige 4-sterren hotel staat bekend als het meest duurzame hotel van Nederland en ligt op een fantastische plek in het bos. Hier overnacht je in één van de 26 onder design ingerichte kamers en bestaat de lunch uit eerlijke, biologische producten. Duurzaamheid en natuur gaan hier hand in hand met eigentijds comfort. Deze verrassende combinatie wordt moeiteloos waargemaakt door deze bijzondere vergaderlocatie, waar je overigens ook terecht kunt voor uw meerdaagse trainingen of “heidagen”. Vanaf de afrit van snelweg A12 is het ongeveer 10 minuten rijden naar de locatie. De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

DUURZAAM VERGADEREN ÉN OVERNACHTEN

De met houten jalouzieen afgewerkte buitenzijde van het hotel is een echte eyecatcher. Samen met het eco-dak van mos en sedum, past het het mooi in de bosrijke omgeving. Binnen proef je de sfeer van  duurzaamheid. Niet voor niets is deze unieke vergaderlocatie gecertificeerd met het gouden Green Key Keurmerk. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hier de gewoonste zaak van de wereld.

DIRECT VANUIT DE VERGADERRUIMTE HET BOS IN

De vergaderlocatie beschikt over 3 ruime vergaderruimtes, allen voorzien van beamer, scherm, geluidsinstallatie, flip-over, whiteboard en wifi. De vergaderzalen hebben een glazen achterwand, die zorgt voor veel daglicht en  uitzicht biedt op de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit de vergaderzaal loop je via het terras zo het aangrenzende bos in. De unieke ligging  aan de rand van het bos, maakt  deze vergaderlocatie een ideale plek om je vergadering of “heidagen” (beter: bosdagen) te onderbreken met een buitenactiviteit. Een verrassende locatie en die je zeker eens moet ervaren!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.