Duurzaam vergaderen op het water in Amsterdam

Ben je een beetje uitgekeken op standaard vergaderlocaties en zoek je in Amsterdam een locatie die inspireert, lekker eigenwijs én duurzaam is? Dan is vergaderen op het water echt iets voor jou.

Deze drijvende locatie, bestaande uit twee vergaderruimtes, biedt een fantastisch uitzicht over ‘t IJ en op de skyline van Amsterdam centrum. Het is ook mogelijk de boot exclusief te huren. De vergaderlocatie ligt in Amsterdam Noord – NDSM werf, één van hipste buurten van Amsterdam. Industrieel, creatief en een tikje rauw. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan vlakbij en is gratis.

RUST EN INSPIRATIE IN SUPERHIP AMSTERDAM NOORD

Aan de rand van het bruisende Amsterdam, ervaar je hier de pure rust van leven op het water en ben je echt even helemaal weg uit de hectiek van alledag. Af en toe vaart er een klassiek schip langs of zie je in de verte een cruiseschip. Vergaderen op het water inspireert en past binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD EN BIOLOGISCH

Bedrijven bij wie maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zijn bij deze locatie in Amsterdam aan het juiste adres. De boot is volledig zelfvoorzienend. Middels zonnepanelen en warmtewisselaars in het IJ voorziet zij in haar eigen energiebehoefte. Afvalwater wordt zelf gezuiverd en er is een een grijs watersysteem aan boord. De catering is biologisch en wordt, passend binnen de duurzame bedrijfsvoering, zoveel mogelijk lokaal verkregen. Voor het verlenen van een optimale service, is er tijdens je bijeenkomst altijd een gastvrouw op de boot aanwezig.

MOOIE COMBI: VERGADEREN, VAREN EN LUNCHEN OP HET IJ

Natuurlijk begrijpen wij dat je een vergaderdag zo effectief mogelijk wilt besteden en dat je spijkers met koppen moet slaan. Maar waarom zou je zo’n dag niet net dat beetje extra te geven? Daar vaart iedereen wel bij. Deze vergaderlocatie beschikt over een open sloep (maximaal 20 personen), waarmee men je bijvoorbeeld aan het begin van de dag kan ophalen bij Amsterdam CS of waarmee je al ‘s middags al varend kunt lunchen. Dus, ga je voor anders? Vergaderen op het water, 100% beleven!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.