Vergaderen en overnachten in het Groene Hart

Wil je rustig vergaderen en overnachten op een centraal gelegen plek in de randstad en word jij, net als wij, blij van een groene, landelijke omgeving? Dan hebben we wat leuks voor je!

Vergaderen op de boerderij met uitzicht over de weilanden. Op pak ‘em beet, 20 kilometer van Utrecht en zo’n 40 kilometer van Schiphol Amsterdam, ben je echt even helemaal weg van alles en vergader je met uitzicht op de weilanden. Een groene oase van rust midden in de randstad is natuurlijk best uniek, maar het bestaat. We nemen je dan ook graag mee naar deze bijzondere vergaderlocatie midden in het Groene Hart.

KLEINSCHALIGE BOERDERIJ-LOCATIE VLAKBIJ UTRECHT

Deze kleinschalige boerderij-locatie ligt midden in de groene polder, op een steenworp afstand van Gouda en Utrecht. Vanaf de afslag op de A12 rij je in een minuut of 5 naar de locatie. Parkeren op eigen terrein is gratis. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid van deze vergaderlocatie goed, het treinstation waar je OV-fietsen kunt huren, ligt op 2,5 kilometer afstand.

HUISELIJKE VERGADERRUIMTE EN EEN PRIVÉ ZWEMBAD

De voormalige deel van de boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijke vergaderruimte, die uitgerust is met professionele presentatiemiddelen als TV-scherm, flip over en 3 schrijfborden. De gezellige loungehoek, geeft de ruimte een huiselijke uitstraling. Mocht je gebruik willen maken van een break-out ruimte, dan is dat mogelijk. Op het terrein van de boerderij bevinden zich nog 2 karakteristieke gebouwen waarin de sfeervolle break-out ruimtes zich bevinden. En als het mooi weer, houdt niemand jullie tegen om je bijeenkomst lekker naar buiten te verplaatsen of een duik te nemen in het privé-zwembad, dat open is van mei t/m september.

OVERNACHTEN MET UITZICHT OVER DE WEILANDEN

Voor meerdaagse vergaderingen ben je van harte welkom op de boerderij. Verdeeld over de 3 gebouwen, biedt deze vergaderlocatie 8 aparte slaapkamers, waarvan 5 met eigen sanitair. Een aantal kamers heeft een privé-terras met uitzicht over de weilanden. Wil je je verblijf extra speciaal maken, huur dan tegen een kleine meerprijs de 8-persoons hottub.

ZELF JE DINER KOKEN OF LEKKER UIT ETEN

Tijdens je vergadering wordt er gezorgd voor koffie & thee, fris, sapjes, lekkernijen en een goede lunch. De locatie verzorgt geen diner maar bestellen of de lokale cateraar inhuren kan wel en als je het gezellig vindt om samen te koken dan is dat misschien ook een leuk idee. Twee accommodaties beschikken over een volledig uitgeruste keuken. Dus bind een schort voor en ga lekker culinair aan de slag! Heb je geen zin in gedoe, dan kan uit eten in een restaurant in de buurt natuurlijk ook. De locatie tipt je graag welke restaurants de moeite waard zijn.

 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.