Vergaderen en overnachten aan zee op hippe toplocatie

Wil je trendy vergaderen en overnachten aan de kust? Deze kleinschalige toplocatie aan zee is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van strand én een informele sfeer.

Niet ver van Den Haag, gelegen aan één van van de rustigste stranden van Nederland, biedt deze leuke vergaderlocatie 2 vergaderruimtes, waarvan één met uitzicht op de duinen.  Het is mogelijk om na het vergaderen te overnachten. De locatie heeft een kleinschalig karakter en biedt 27 fijne hotelkamers. Vanuit het hotel loop je direct de duinen in en het strand op. Dat wordt dus niet alleen vergaderen maar ook uitwaaien aan zee. Schoenen uit en met je voeten in het zand!

KLEINSCHALIGE VERGADERLOCATIE MET ZEE- EN STRAND BELEVING

Deze 4-sterren design locatie, gelegen tussen Den Haag en Rotterdam, aan de duinen van de Zuid-Hollandse Kust, behoort tot één van de meest inspirerende strandlocaties van de Randstad. Rust, zee, strand, beleven. Het interieur van hotel is informeel en eigentijds en bestaat uit vernieuwende luxe elementen. De locatie beschikt over twee lichte vergaderruimtes voor maximaal 12 en 24 personen in vergaderopstelling. De inrichting van de vergaderruimtes is modern en sluit aan bij de rest van het hotel. Uiteraard zijn alle technische faciliteiten die je nodig hebt, zoals wifi, beamer, scherm en flipover beschikbaar.

LUNCH OF DINER MET UITZICHT OP DUINEN

De locatie beschikt over een restaurant, waar je terecht kunt voor onbijt, lunch en diner. Hier geniet je van smaakvolle seizoengebonden gerechten terwijl je uitkijkt over de duinen. Bij mooi weer staat de glazen pui open en “proef” je de sfeer van strand en zee.

VERGADEREN AAN ZEE GECOMBINEERD MET OUTDOORACTIVITEIT

De unieke ligging aan de kust maakt dat deze locatie ook heel geschikt is voor de combinatie van vergaderen en outdoor- of teamactiviteiten. Van een pittige workshop kite-vliegeren op het strand tot simple uitwaaien langs het water. Kom beleven! Vergaderen aan zee is fun.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.