Vergaderen en overnachten in Veluwse bossen bij Arnhem

Anders vergaderen in een kas midden in het bos. En als je wilt overnachten, dan kan dat ook. Ideale locatie voor wie offline wil en een outdoor-beleving zoekt.

Vergaderen in een kas! Op de Veluwe, 45 minuten rijden van Utrecht en op steenworp afstand van Arnhem, hebben we weer een unieke buiten-vergaderlocatie voor je gevonden, waar je ook kunt overnachten. Deze hippe kas, staat midden in de Veluwse bossen en is een super-inspirerende plek voor vergadering of brainstormsessie. De glazen constructie van de kas, haalt de natuur naar binnen en zorgt er voor dat je vergadering een unieke buitenbeleving wordt. De kas maakt onderdeel uit van een 4-sterren hotel en is omringd door maar liefst 20 hectare eigen bosgebied waardoor je je ver weg waant van alle dagelijkse beslommeringen. Kortom: een perfecte plek voor liefhebbers van natuur, die in alle rust willen vergaderen en overnachten. De locatie beschikt over 101 hotelkamers met eigen sanitair en koffie- en theefaciliteiten. Kom je zelf ervaren wat een paar dagen out-of-office voor jullie doet en hoe veel rust het geeft om offline te zijn?

MIDDEN IN HET BOS MAAR TOCH GOED BEREIKBAAR

Weg van de snelweg, midden in de Veluwse bossen maar toch goed bereikbaar. De locatie heeft een ideale ligging, dichtbij de uitvalswegen A12 en A50. Arnhem ligt op 10 kilometer afstand en vanaf Utrecht rij je er in slechts 45 minuten naar toe. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid.

UNIEKE VERGADERRUIMTE  OP DE VELUWE TE MIDDEN VAN 20 HECTARE BOS

De kas (40m2) is een unieke vergaderruimte, die volledig van glas is en je het gevoel geeft buiten te zijn. In theater-opstelling is er maximaal plaats voor 20-25 personen. Om zakelijke bijeenkomsten professioneel te laten verlopen, is de kas voorzien van hedendaags comfort. WIFI, flipover, elektra, verwarming, airconditioning en verlichting zijn aanwezig. Door al het glas, is het in de vergaderruimte té licht om een beamer te gebruiken maar op verzoek kan er wel een LCD scherm geplaatst worden.

ANDERS VERGADEREN: NEEM PLAATS OP ZITZAKKEN OF GA NAAR BUITEN

Wil je het eens helemaal anders aanpakken, kies dan niet voor de standaard vergaderopstelling maar neem plaats op zitzakken in plaats van gewone vergaderstoelen. Brainstorm al zittend op één van de boomstammen in de heksenkring of kies voor een mooi, stil plekje in het bos. Je moet het durven maar deze nieuwe manier van vergaderen geeft je gegarandeerd  een andere kijk op zaken.

ERVAAR HET BUITENLEVEN: PICKNICTAFELS, BUITENBAR, BBQ EN KAMPVUUR

Is het geen weer om buiten te zijn, dan is het binnen ook heel plezierig toeven. Er is een leuke bar en een gezellig restaurant, waar je van zowel klassieke gerechten als seizoensspecialiteiten kunt genieten. Maar “buiten” hoort gewoon bij deze locatie, dus bij mooi weer, schuif je tijdens de lunch aan bij één van de picknicktafels in het bos. Besluit de dag met een drankje in de buitenbar, geniet vervolgens van een goede barbecue en eindig samen rond het kampvuur. Het nieuwe vergaderen staat voor 100% beleven. Let’s go out-of-office!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.