Huiselijk vergaderen op de boerderij aan rand van Veluwe

Een vergaderlocatie met een huiselijke, eigentijdse sfeer in de buurt van Zwolle en Nunspeet. Een lieve gastvrouw maakt de lekkerste hapjes en zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Centraal gelegen in Nederland, tussen Zwolle en Nunspeet. Deze vergaderlocatie in huiskamer-stijl biedt dé perfecte mix voor een unieke heidag: een rustige, landelijke omgeving, veel privacy, culinair verwend worden met streekproducten én een eigentijdse, huiselijke vergaderruimte. Vergaderen in de natuur is niet alleen heel inspirerend maar kan ook verrassend trendy zijn. Het bewijs? Deze monumentale, boerderij, gelegen aan een landweggetje aan de rand van de Veluwe tussen Zwolle en Nunspeet. Een bijzondere vergaderlocatie voor bijzondere momenten.

KLEINSCHALIGE VERGADERLOCATIE AAN RAND VAN VELUWE, EXCLUSIEF BESCHIKBAAR

Met behoud van authentieke elementen en uitgaande van duurzaamheid en respect voor de natuur, is de boerderij in 2009 geheel gerenoveerd en omgetoverd tot kleinschalige en exclusieve vergaderlocatie. Met uitzicht op de boomgaard waar de kippen scharrelen, kan je hier aan de rand van de Veluwe ongestoord vergaderen op de boerderij. Er zijn geen andere gasten, jij beschikt exclusief over de locatie. De locatie ligt centraal in Nederland, tussen Zwolle en Nunspeet en is vanaf de snelweg  binnen 10 minuten bereikbaar. Er is genoeg parkeergelegenheid op eigen erf.

GROEN VERGADEREN: DUURZAAM EN TRENDY

De vergaderlocatie gaat voor puur, kwaliteit en duurzaamheid. En dat zie je. De twee vergaderruimtes zijn smaakvol ingericht hebben een rustgevende en trendy uitstraling.  De oude balkenconstructie van de boerderij is nog zichtbaar en geeft de ruimte een stoer accent. Alle faciliteiten als wireless internet, beamer, scherm en flipover zijn aanwezig. Verder zorgt de supergastvrouw dat het je aan niets ontbreekt, en maakt zij van lunch en diner een feest. Een kookworkshop behoort tot de mogelijkheden.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN

Deze groene vergaderlocatie beschikt over 3 stijlvolle, luxe kamers, die in totaal geschikt zijn voor 6 tot 8 personen. De superdeluxe boxsprings van Nilson zorgen voor een goede nachtrust zodat je de volgende dag weer fris aan de slag kunt. Business meets pleasure, maar het gaat uiteindelijk toch wel om het resultaat!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.