Vergaderen en overnachten op landgoed omgeving Arnhem

Dit klassieke landhuis ademt een intieme, eigentijdse sfeer. Groene omgeving en met slechts 22 gastenkamers, is het een fijne plek voor kleinschalige bijeenkomsten.

In de mooie, bosrijke omgeving van Arnhem en Zutphen hebben we een geweldig landgoed voor je gevonden, waar je kunt vergaderen en overnachten. Tussen de enorme beuken door, voert een lange oprijlaan je naar een imposant landhuis waar de stijlkamers zijn voorzien van klassieke ornamenten plafonds en de houten parketvloeren karaktervol kraken. Statig en chic. Een landgoed zoals een landgoed hoort te zijn, maar met een verrassend eigentijdse uitstraling. Een jong team zwaait de scepter en geeft aan de klassieke ambiance een jeugdige twist. De 22 moderne gastenkamers maken deze locatie geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten met overnachting.

GOED BEREIKBAAR VANUIT ARNHEM, ZUTPHEN EN UTRECHT

Het landgoed ligt centraal in Nederland, midden in de natuur. Arnhem en Zutphen liggen op hooguit een kwartier rijden en ook vanaf Utrecht is de locatie in zo’n 40 minuten goed bereikbaar. De locatie beschikt over gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

VERGADEREN MET UITZICHT EN HAARD OF IN WIJNKELDER

Het landhuis telt verschillende multifunctionele zalen, elk met een geheel eigen ambiance. Voor grote bijeenkomsten zijn de ruime stijlkamers op de begane grond een echte aanrader. Deze superstijlvolle ruimtes hebben een manshoge schouw en haard én een fantastisch uitzicht over de IJsselvallei. Voor een kleinschalige bijeenkomst is de wijnkelder een leuke, niet alledaagse optie. Een bijzondere ruimte onder de eeuwenoude gewelven van het landhuis. Maar welke ruimte je ook kiest, ze zijn allemaal licht en uitgerust met moderne technische voorzieningen.

MOOIE LIGGING AAN DE RAND VAN NATUURPARK VELUWEZOOM

De omgeving van het landgoed is groen en nodigt uit om ontdekt te worden! Het 22 ha grote park rondom het landhuis, gaat naadloos over in de bossen van het Nationaal Park Veluwezoom. Buiten is ruimte genoeg voor een inspirerende teamactiviteit of een stevige wandeling over het terrein. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om buiten te vergaderen.

BIJ DUURZAAM VERGADEREN HOORT BIOLOGISCHE CATERING

Het restaurant is gevestigd in het Koetshuis. Ga zelf aan de slag en kies voor een kookworkshop of laat je culinair verrassen. De keuken werkt met biologische (streek)produkten. Het liefst uit eigen moestuin of uit de streek. Hier eet je wat het seizoen te bieden heeft en is de wijn uit eigen kelder biologisch. Duurzaam vergaderen en overnachten is genieten!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.