Super-de-luxe vergaderen en overnachten regio Maastricht

Mooie landgoed-locatie, goed bereikbaar vanaf diverse luchthavens. Luxe uitstraling en bourgondische sfeer. Ideale locatie voor een stijlvolle meerdaagse vergadering.

Wil je vlak bij Maastricht, Heerlen en Aken op topniveau vergaderen en overnachten, dan is dit exclusieve kasteel in Zuid-Limburg, absoluut een aanrader. Het super-de-luxe landgoed is omgeven door uitgestrekte landerijen en ademt de bourgondische luxe waar Limburg zo bekend om staat. Een boom- en wijngaard én kruiden- en moestuin maken het landelijke plaatje compleet. Het landgoed beschikt over 114 hotelkamers.

TOPLOCATIE VOOR INTERNATIONALE BIJEENKOMSTEN

De nabijheid van België (Brussel) en Duitsland met steden als Luik en Aken én de luchthaven Düsseldorf, maakt deze vergaderlocatie zeer geschikt voor internationale bijeenkomsten. Na het vergaderen is het een feest om te overnachten in één van de 114 hotelkamers, suites of appartementen op het landgoed. De locatie beschikt over een zeer ruime parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren. En voor wie het groots wil aanpakken is er zelfs een heli deck beschikbaar.

PROEF DE SFEER VAN ZUID-FRANKRIJK IN GASTVRIJ LIMBURG

Op het landgoed staan diverse gebouwen, waardoor je tijdens je verblijf als vanzelf kennis maakt met de diverse sferen van het landgoed. Zo bevinden de hotelsuites zich in het Prachthof, een voormalige boerenhoeve en zijn de luxe hotelappartementen gesitueerd in het voormalige stiftgebouw en de graanschuren.  Het restaurant bevindt zich in het historische kasteel. Als het mooi weer is, worden de tafeltjes buiten opgesteld en waan je je in Zuid-Frankrijk.

VAN CONGRESLOCATIE TOT VERGADERSALON

Het landgoed biedt 15 multifunctionele vergaderruimtes en salons van verschillende afmetingen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel grote als kleine bijeenkomsten. De vergaderzalen zijn/kunnen uitgerust worden met beamer, projectiescherm en flip over. Wifi is op het gehele landgoed gratis beschikbaar. Begin 2017 is bovendien het ultramoderne paviljoen in gebruik genomen. Wanneer de drie zalen gecombineerd worden, is de maximale capaciteit 750 personen. De gevel van deze multifunctionele congreslocatie is transparant, waardoor binnen en buiten in elkaar overlopen. Het uitzicht op het chateau en het omringende groen is een gewaardeerde bonus.

BUITENTERREIN LANDGOED GESCHIKT VOOR TEAMBUILDING EN EVENT

Het terrein van het landgoed is omvangrijk en biedt oneindig veel mogelijkheden tot het organiseren van buitenactiviteiten. Van teambuilding activiteit tot grootschalig event. Benoem je wensen en maak samen met de locatie een inspirerend programma op maat. Kies voor service met een Hoofdletter. Maak van je bijeenkomst een onvergetelijke experience. Van harte welkom in Limburg.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.