Strand, zee & duinen: vergaderen op het strand in Zeeland

Strand, zee, rust en ruimte. Tussen het vergaderen door lekker uitwaaien op het strand en lunchen bij de beachclub die bij de locatie hoort. Overnachten is mogelijk.

Lekker anders: vergaderen met je voeten in het zand! Met veel genoegen presenteren wij je dé ultieme vergaderlocatie voor liefhebbers van strand, zee, rust en ruimte. Zoek je een informele en trendy hotspot en zie je het wel zitten om met je collega’s te vergaderen met je voeten in het zand? Tussendoor uitwaaien langs het strand. Lunchen in de sfeer van St. Tropez. Dan is deze beachclub aan de Zeeuwse kust, de ideale vergaderlocatie voor jou. De beachclub ligt op één van de mooiste stranden van Zeeland en is exclusief te huur voor jouw vergadering of teamdagen. Geheel naar jouw wensen kan de beachclub uitgerust worden met moderne audiovisuele faciliteiten.

PAL ACHTER DE DUINEN OVERNACHTEN IN EIGENTIJDS HOTEL

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten is deze locatie geschikt: na het vergaderen kan je blijven overnachten in een moderne hotelkamer. Pal achter het strand ligt het hotel waartoe de beachclub behoort. Via een pad door de duinen, loop je in 5 minuten naar het hotel. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers en voor wie niet op het strand in de beachclub wil vergaderen, zijn er vier vergaderruimtes beschikbaar. Het hotel is onlangs compleet gerestyled en voorzien van een eigentijds interieur. Ook de hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van een luxe badkamer.

GENIETEN VAN ZOMERSE GERECHTEN MET UITZICHT OP ZEE

Je vergadert niet voor niets aan de kust. Van dit bijzondere plekje aan zee, moet je dan ook optimaal genieten. Bij mooi weer is het een feest om te lunchen en/of te dineren op het terras van de beachclub. Fantastisch uitzicht op zee. Frisse zomerse gerechten zorgen voor een tongstrelende culinaire ervaring. Sluit een succesvolle vergaderdag af met wat oesters en een goed glas wijn en je weet weer waarom je hebt gekozen voor vergaderen aan de Zeeuwse kust. Vergaderen aan zee, 100% inspiratie!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.