Exclusieve vergaderlocatie aan zee, regio Renesse

Vergaderen en overnachten aan de Zeeuwse kust. Vanaf Rotterdam rij je in ± 50 minuten naar deze fijne locatie. Écht even weg en dat begint al met de leuke rit er naar toe.

Exclusief én betaalbaar vergaderen en overnachten aan de Zeeuwse kust, vlakbij Renesse en Middelburg. Wie op zoek is naar een exclusieve vergaderlocatie  in de buurt van zee en strand,  zoekt niet verder. Dit luxe hotel in Zeeland zal je aangenaam verrassen.  De niet alledaagse, in zachte pastels uitgevoerde buitengevel refereert aan het exclusieve strandleven van vroegere tijden. Binnen wordt de luchtige sfeer van zee en strand  soepel gecombineerd tot een eigentijds feel and look. De lobby is bijna on-nederlands ruim en zorgt voor een grootse entrée. De vriendelijke ontvangst van het personeel  zorgt voor een warm welkom. De locatie beschikt over 137 hotelkamers, 4 lichte vergaderruimtes en 2 boardrooms. Je kunt gratis parkeren op eigen terrein.

LEUKE VERGADERLOCATIE IN ZEELAND OP MINDER DAN EEN UUR RIJDEN VAN ROTTERDAM

Deze leuke vergaderlocatie ligt op 50 minuten rijden van Rotterdam en biedt alles wat de zakelijke gast wenst.  De 4 lichte vergaderzalen zijn  uitgerust met high-tech presentatie-middelen. Voor kleinere groepen zijn er 2 perfecte boardrooms. Break-out ruimte is zowel binnen als buiten volop beschikbaar. Lunch wordt geserveerd waar jij dat wilt. In het restaurant, buiten op het terras of informeel in  het grand café  waar een wandschildering  van vroegere en hedendaagse Zeeuwse helden de muur siert.

WELKOM AAN ZEEUWSE KUST EN STRAND

De hotelkamers staan garant voor een fijn verblijf. Uitgevoerd in lichte kleuren en voorzien van luxe boxspring, bieden de meeste zicht op het Zeeuwse land of de naastgelegen golfgreen. Op deze golfbaan kun je overigens met je team terecht voor een ontspannen golfclinic. Ook het nabijgelegen strand en de bosrijke omgeving bieden  tal van mogelijkheden voor teamactiviteiten. Geen zin in allerlei activiteiten maar gewoon vergaderen en overnachten in een sfeervolle ambiance?  Van harte welkom! Deze vergaderlocatie aan de Zeeuwse kust heeft rode loper al voor je uitgerold.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.