Natuurlijk vergaderen en overnachten op de Veluwe

Kleinschalige locatie op de Veluwe, gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zwolle, voegt een flinke dosis buitenbeleving toe aan je meeting.

Geen zin om alleen maar binnen te zitten tijdens je (meerdaagse) vergadering of training? Dan voegt deze vergaderlocatie met veel plezier een flinke dosis buitenbeleving toe aan je bijeenkomst! In de bossen van de Veluwe, tussen Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Harderwijk, hebben we een superleuke, kleinschalige locatie ontdekt, waar je in alle luxe en comfort kunt vergaderen en overnachten én waar natuurbeleving centraal staat. Verscholen in de natuur, omringd door bos en heide... het is geen wonder dat de vergaderlocatie één en al buitenleven ademt. Deze unieke vergaderplek is dan ook de ideale uitvalsbasis voor teams die niet alleen willen vergaderen maar die het ook fijn vinden om tussendoor naar buiten te gaan en de natuur te beleven. Hier sluit je een inspirerende heidag in stijl af met een drankje rond het kampvuur terwijl je marshmallows roostert boven het vuur en samen de belangrijke zaken in het leven bespreekt.

CENTRAAL GELEGEN TUSSEN APELDOORN EN ZWOLLE EN GOED BEREIKBAAR

Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt centraal in Nederland in de Veluwse bossen, tussen Apeldoorn , Deventer en Zwolle. De steden liggen op ongeveer 20 autominuten afstand. Reistijd vanaf Utrecht en Amsterdam bedraagt respectievelijk 50 minuten en 1 uur. Vanaf de snelweg A50 en A28 is de vergaderlocatie goed bereikbaar in ± 10 minuten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Kom je met de trein, dan biedt de locatie een transferservice van - en naar het station.

2 VERGADERRUIMTES EN 30 GASTENKAMERS IN EIGENTIJDSE STIJL

Begin 2021 is deze vergaderlocatie door de nieuwe eigenaar helemaal gerenoveerd en in een sfeervol, eigentijds jasje gestoken. Er zijn 30 fijne gastenkamers, 2 multifunctionele vergaderruimtes, een leuke bar en een gezellig restaurant - waar zoveel mogelijk gewerkt wordt met verse producten van het seizoen. Beide vergaderzalen hebben veel lichtinval, openslaande deuren naar een privé-terras en zijn uitgerust met flip-over en een groot TV-screen. Organiseer je een meerdaagse bijeenkomst, vergadering of training, dan hoef je de deur niet uit, want vergaderen, dineren en overnachten: het is allemaal mogelijk op één locatie. Wel zo makkelijk en zo blijft er ook meer tijd over om te genieten van de mooie omgeving.

VOLOP AVONTUUR EN LEUKE OUTDOOR-ACTIVITEITEN

Alleen maar binnen blijven zitten? Niet doen, dat is hier echt een no go! De prachtige omgeving (vanuit de locatie loop je zo de natuur in!), de ontelbare wandel- en fietsroutes en alle leuke outdoor-activiteiten, nodigen uit om het buitenleven te ontdekken. De locatie helpt jullie hierbij graag op weg. Zo verhuurt de locatie (elektrische) fietsen, liggen de mooiste wandel- en fietsroutes liggen voor je klaar, kun je op pad met de boswachter of onder begeleiding een natuurexcursie of een wildsafari doen. De locatie werkt samen met verschillende, enthousiaste natuurgidsen die je graag (op de mountainbike) naar de mooiste plekjes brengen of laten zien hoe het wild op de Veluwe leeft. Dus laat die stropdas en high heels maar thuis, pak een paar stevige schoenen in, ga mee op avontuur en maak van je bijeenkomst een bijzondere bijeenkomst.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.