Inspirerende buitenlocatie nabij Tiel en Den Bosch

Sfeervolle vergaderlocatie waar alles klopt en waar over alle details is nagedacht. Stijlvol interieur met leuke hoekjes en een houtgestookte haard. Heerlijk genieten in landelijke omgeving bij Tiel.

Een karaktervolle vergaderlocatie waar alles klopt en waar over alle details is nagedacht. Niet zo verwonderlijk als je weet dat de eigenaresse van dit bijzondere vergaderplekje jaren lang als corporate eventmanager heeft gewerkt. Als geen ander weet zij wat jij zoekt en welke eisen er aan een goede locatie gesteld worden. En precies dát is wat je terug vind bij deze buitenlocatie, die stijlvol en een tikje bohemien ingericht is. De centrale ligging in de natuur, nabij Tiel en de goede bereikbaarheid vanuit Den Bosch (30 minuten) en Utrecht (40 minuten) zijn een pré. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

VERGADERRUIMTE MET LEUKE HOEKJES EN EEN HOUTGESTOOKTE HAARD

Deze kleinschalige vergaderlocatie is exclusief beschikbaar en gevestigd in een rietgedekte, monumentale boerderij uit 1634. De royale vergaderruimte van 120m2 ademt karakter en is eigentijds ingericht met een losse, bohemian twist. In de ruimte staat een hout gestookte haard en er zijn leuke hoekjes, zitjes en een vide, die je kunt gebruiken om uit elkaar te gaan tijdens de bijeenkomst. Afhankelijk van het aantal gasten (max 20 personen) zijn er diverse vergaderopstellingen mogelijk. Het gebruik van razendsnelle Wi-Fi, touchscreen en flipover is bij de huur van de locatie inbegrepen.

RUST EN RUIMTE, GENIETEN VAN DE LANDELIJKE OMGEVING

Ook inbegrepen bij de huur is het gebruik van het buitenterrein van maar liefst 1,5 ha. In te zetten voor een inspirerende teamactiviteit (ook geschikt voor grotere groepen) of om gewoon even een frisse neus te halen. Hoe lekker is het om bij mooi weer buiten te lunchen en te genieten van de natuur. Even ontspannen in de buitenlucht waar de landelijke omgeving het gevoel van rust en ruimte onderstreept. Weg van de drukte betekent een andere flow en nieuwe inzichten.

OPRECHTE AANDACHT EN CULINAIRE VERWENNERIJEN

De prachtige locatie, de ontspannen sfeer en de landelijke omgeving vormen het perfecte decor om even los te komen van de dagelijkse drukte. Je voelt je hier snel thuis en op je gemak. Oprechte aandacht en authentieke gastvrijheid staan hoog op de agenda en maken het plaatje compleet. Vanaf het moment dat je binnenkomt, zorgt de locatie dat het jullie aan niets ontbreekt en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Op culinair gebied, betekent dat genieten van echt goede koffie en lokale, pure producten. De lunch is een gevarieerde en een lust voor het oog. Lekkere salades, huisgemaakte soep, vers – en rijkelijk belegd brood. Eten en drinken krijgt hier alle zorg en aandacht die het verdient. Net als jullie.

DAGPROGRAMMA OP MAAT

Kan jouw bijeenkomst, vergadering of training wel wat persoonlijke aandacht gebruiken en hou je er van dat alles tot in de puntjes verzorgd is? Maak je wensen kenbaar en de locatie maakt met liefde een dagprogramma op maat.

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.