Vergaderlocatie verscholen in het bos, regio Deventer- Enschede

Kleinschalige vergaderlocatie in de buurt van Lochem, ligt prachtig verscholen in het bos en ziet er ook nog eens superleuk uit. Ideaal als rust, ruimte, natuur en een inspirerende vergaderzaal zoekt.

Is rust, ruimte en natuur een vereiste voor jullie meerdaagse vergadering of heidag? Dan zou deze locatie in de buurt van Lochem en Deventer weleens precies kunnen zijn, wat je zoekt. Diep verscholen in het bos, in één van de mooiste gebieden van Nederland, ligt deze kleinschalige, rietgedekte vergaderlocatie. In stijl met de bosrijke omgeving, tref je binnen veel hout, warme kleuren en een ongedwongen sfeer. Een fijne uitvalsbasis voor een meerdaagse heisessie, want naast 7 vergaderruimtes biedt deze locatie ook 30 eigentijdse gastenkamers. Je kunt hier na een inspannende heidag, training of vergadering heerlijk overnachten zodat je de volgende dag weer uitgerust en fris aan de slag kunt met je team.

GOED BEREIKBAAR VANUIT DEVENTER EN ENSCHEDE ÉN NABIJ DUITSE GRENS

Vanuit Deventer en Enschede bereik je deze kleinschalige vergaderlocatie in ongeveer 35 minuten. Door de ligging tegen de Duitse grens, is deze locatie ook interessant voor bedrijven die een vestiging in Duitsland hebben of daar actief zijn. De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima, buslijn 56 richting Deventer stopt naast de parkeerplaats van de locatie.

LEUKE VERGADERRUIMTES VOORZIEN VAN ALLE TECHNISCHE FACILITEITEN

De vergaderruimtes zijn allemaal uitgerust met flip over, smart TV met HDMI aansluiting, highspeed WiFi en een goed gevulde toolbox met o.a. stiften, plakband en nietmachine. De grootste vergaderzaal is 125m2 en ligt op de begane grond. De vergaderruimte grenst aan een zonnig terras, dat bereikbaar is via openslaande terrasdeuren. De op één na grootste vergaderzaal is met 98m2 geschikt voor maximaal 50 personen en ligt op de eerste verdieping. Door het grote raam valt het zonlicht mooi naar binnen en kijk je uit over het groen. De andere vergaderruimtes zijn geschikt voor kleinere bijeenkomsten en vergaderingen of kunnen ingezet worden als break-out of subruimte.

LEKKER ETEN EN DRINKEN IN DE GEZELLIGE BRASSERIE

De locatie beschikt over een gezellige brasserie, waar jullie kunnen genieten van lunch of diner. De keuken werkt met verse producten, bij voorkeur uit de regio. Zo komt het rundvlees bijvoorbeeld van het IJsselvallei-rund, is de friet huisgemaakt en komt het ijs uit Borculo. En, zoals het hoort, bij ieder seizoen hoort een speciale menukaart.

BUITENBELEVING EN TEAMACTIVITEITEN OP DE MOOISTE PLEKJES IN ACHTERHOEK

Wil je tussendoor even een frisse neus halen? Relax bij mooi weer in één van de hangmatten in de tuin, strijk neer op het zonnig terras of loop vanuit de locatie zo de bossen in voor een korte wandeling. De Achterhoek is prachtig en roept er natuurlijk om ontdekt te worden. Voor een stukje buitenbeleving zijn er via de locatie leuke teamactiviteiten te boeken, waarbij jullie ongeveer 1,5 uur lekker buiten bezig zijn en kunnen genieten van de bosrijke omgeving. De activiteiten, zoals een workshop smartphone fotografie, steppen of een GPS puzzeltocht, duren ongeveer 1,5 uur en brengen je naar de mooiste plekjes in de omgeving. Samen iets leuks doen en even ontspannen. Het recept om er daarna weer met vernieuwde energie en een frisse blik tegenaan te kunnen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.