Vergaderen en overnachten.. maar dan anders, omgeving Eindhoven

Tijd voor actie! Bij de sportiefste vergaderlocatie van het land mag alles lekker anders. Never a dull moment maar brainstormen in de ballenbak of al pingpongend je doelstellingen bespreken.

Of het nu gaat om een meeting, vergadering of een brainstormsessie, het gaat er bij de sportiefste vergaderlocatie van Nederland, gelegen nabij Eindhoven, net even anders aan toe. Business as unusual, zeggen ze zelf. Vergaderzalen in elk formaat zijn niet alleen uitgerust met prima audio-visuele apparatuur, razendsnelle WiFi maar bijvoorbeeld ook met een pingpong vergadertafel. En heb jij wel eens out-of-the-box met je team gebrainstormd in een ballenbak? Nee! Nou dat kan hier dus gewoon. Net als plannen maken op de tribunes of vergaderen in het voetbalmuseum. Hier kan echt alles! Deze bruisende vergaderlocatie ligt op een een kwartiertje rijden van Eindhoven en Helmond. Er is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Vergader je fit

Is het tijd voor activiteit of teambuilding, dan hoef je de deur niet uit want bij de locatie hoort een enorm sportcomplex. Vergader je fit, want je kunt hier – en dit is maar kleine greep uit het aanbod - fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen en nog veel meer. Serveer collega’s af op de tennisbaan en trap je baas ongegeneerd op z’n teentjes op het voetbalveld. Om daarna gebroederlijk een balletje te gooien en een biertje te drinken op de bowlingbaan. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Doe alles wat je maar wilt. Of juist helemaal niets. Want ook relaxen is een sport.

Overnachten tijdens meerdaagse vergadering of training

Een locatie met zoveel sportieve mogelijkheden, is natuurlijk een super inspirerende plek voor een meerdaagse vergadering of training. Je kunt blijven slapen. Er zijn 149 gastenkamers, allemaal verschillend, allemaal bijzonder en allemaal met verrassende, sportieve elementen.

Kies de vergaderruimte die bij jullie bijeenkomst past

Er zijn 14 vergaderzalen, die in grootte variëren van 28m2 tot 663m2, uitgerust met beamer, LCD scherm en flipover. Afhankelijk van je wensen, bepaal je samen met de locatie welke vergaderzaal het meest geschikt is voor jullie bijeenkomst.

Vergaderarrangement met kickstart en brainteaser

Tijdens jullie verblijf wordt de inwendige mens goed verzorgd. Ontvangst met een kickstart, een zoete verleiding in de ochtend, een luxe lunch van de chef-kok en in de middag een verrassende brainteaser en lekkere smoothie. . Koffie, thee, water, frisdrank en handfruit staat onbeperkt tot jullie beschikking.

Wat kies jij: restaurant, sportsbar of bowl & grill?

Voor het diner nog even informeel samen komen? In de Sports Bar staat iets lekkers te eten en te drinken voor je klaar. Of het nu is om je overwinning te vieren of je verdriet weg te spoelen. Hier kan het tot in de late uurtjes heel gezellig zijn. Voor het diner nodigt de locatie je uit in haar restaurant. Hier wordt gekookt met passie, in een grote open keuken als eyecatcher! Het keukenteam kookt puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt. En met de seizoenen mee, met veel verse kruiden, die we als het even kan zo uit eigen moestuin komen. Liever zelf aan de slag? Kies dan voor Bowl & Grill, de all-time favourite waarbij je zelf 2 uur onbeperkt kan grillen in combinatie met 1 uur losgaan op de bowlingbaan. Weer eens wat anders toch!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.