Bijzondere buitenlocatie in de natuur tussen Breda en Tilburg

Bij deze buitenlocatie gelegen tussen Breda en Tilburg barst het van de inspiratie. Mooie vergaderruimtes, veel groen. Ideale plek voor een brainstorm of om nieuwe plannen tot bloei te laten komen.

Kleinschalig, persoonlijk en mega-inspirerend! Deze leuke vergaderlocatie ligt tussen Breda en Tilburg en past perfect in het plaatje als je op zoek bent naar eigentijdse inspiratielocatie in de natuur. Gelegen op een voormalig fruitlandgoed, biedt de locatie niet alleen 4 unieke vergaderruimtes maar ook een heerlijk groen buitenterrein met zwemvijver, moestuin, kas en boomgaard. De natuurlijke cyclus van de fruitboomgaard biedt een prachtige metafoor voor de bloei en ontwikkeling van teams, waarbij de focus - net als in de natuur - wisselt per seizoen. Samen sparren, brainstormen en nieuwe plannen laten ontkiemen? Dan is dit bijzondere plekje precies wat je nodig hebt!

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR EN JE AUTO LADEN TIJDENS JE VERGADERING

De vergaderlocatie ligt centraal tussen Breda en Tilburg en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Er is ruimte voor 22 auto’s. De locatie beschikt over 2 elektrische laadpalen om je auto tijdens je vergadering op te laden.

RUST, RUIMTE, PRIVACY EN 4 SUPERLEUKE VERGADERRUIMTES

Verdeeld over diverse gebouwen, kun je bij deze locatie kiezen uit 4 heerlijke ruimtes, die allemaal hun eigen uitstraling hebben en voorzien zijn van moderne AV-apparatuur, whiteboard, flip-over en WIFI. Bij de locatie zelf kun je niet overnachten maar op 300 meter afstand ligt een kleinschalig hotel met 11 gastenkamers, waar de locatie mee samenwerkt.

VERGADERZAAL MET AUTHENTIEKE ELEMENTEN VOOR 22 PERSONEN

De grootste vergaderruimte bevindt zich in de verbouwde monumentale schuur. Authentieke elementen zoals de ouden houten balkenconstructie, de oude schouw en ruwe stenen muur maken de ruimte supersfeervol. Deze ruimte biedt plek aan 22 personen en is eigentijds en multifunctioneel met beneden een sfeervolle ontvangstruimte.

TWEE EIGENTIJDSE VERGADERRUIMTES DIE LEKKER ANDERS ZIJN

Voor kleinere vergaderingen of trainingen (van 4 tot 10 personen) heeft de locatie 2 eigentijdse, lekker anders-dan-anders ruimtes. Waar de ene ruimte een bovenverdieping heeft met 4 coole hangstoelen om even te chillen tijdens een intensieve meeting, heeft de andere ruimte direct toegang tot de fruitboomgaard en het terras bij de zwemvijver.

 SFEERVOLLE PIPOWAGEN ALS BREAK-OUTRUIMTE OF VOOR 1:1 OVERLEG

Voor coaching of 1:1 overleg is de pipowagen een uitkomst. Zelf opgebouwd door de locatie-eigenaar uit duurzame materialen. Deze ruimte heeft een lounge zit voor 2 personen en een eigen terras waar  je  - als het de tijd is - heerlijk van de rijpe bramen snoept .

PRACHTIG BUITENTERREIN MET BOOMGAARD EN ZWEMVIJVER

Kies één - of combineer meerdere vergaderruimtes die bij je pas(sen) qua sfeer, het aantal personen en het doel van je meeting. Als kers op de taart, kunnen jullie bij mooi weer gebruik maken van het buitenterrein. Zoek een schaduwrijk plekje in de boomgaard, verplaats je flipover van binnen naar buiten op de veranda of neem een break, ga zitten op de rand van de zwemvijver en laat je voeten lekker bungelen in het koele water.

CULINAIRE OMLIJSTING VAN JE VERGADERING MET LEKKERE STREEKPRODUCTEN

Wie gezond eet, presteert beter! Geheel in stijl, omlijst de locatie jouw meeting of training met heerlijk eten en drinken, waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten en lokale leveranciers. De lunch is er in verschillende varianten, kies zelf waar je jouw deelnemers blij mee wilt maken. Deze bijzondere vergaderlocatie zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt, zodat jullie je voor de volle 100% op jullie meeting kunt richten. Klinkt goed toch?

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.