Vergaderen op de boerderij tussen Utrecht en Amsterdam

Landelijk gelegen boerderij met stijlvol interieur, dat niet zou misstaan in een trendy woontijdschrift. Met knusse hoekjes, veel groen en loungebanken. Exclusief beschikbaar.

Het vinden van de meest leuke en bijzondere vergaderlocaties is al járen onze specialiteit. En als we dan weer zo’n inspirerende plek gevonden hebben, gaan we doen wat we het allerleukste vinden. We stappen in de auto om met eigen ogen te zien of die superleuke vergaderlocatie in het echt net zo te gek is als op de foto én we maken kennis met de drijvende kracht achter de locatie. Vandaag nemen we je mee naar geweldige boerderij van maar liefst 350 jaar oud, die prachtig is gerenoveerd is en die qua sfeer en interieur niet zou misstaan in een trendy woontijdschrift.

RUSTIG VERGADEREN IN LANDELIJKE OMGEVING NABIJ AMSTERDAM

De eeuwenoude boerderij ligt in een landelijke, groene omgeving tussen Utrecht en Amsterdam. Uitkijkend over de weilanden, grazende koeien en molens is dit de perfecte plek voor wie in alle rust wil vergaderen of brainstormen, weg van de drukte van de stad. Vanuit Amsterdam, Hilversum en Utrecht rij je in ongeveer een half uur naar deze inspirerende buitenlocatie. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, er is ruimte voor 15 auto’s en er zijn 2 laadpalen voor elektrische auto’s.

KNUSSE HOEKJES, VEEL GROEN EN LOUNGEBANKEN

Waar een paar jaar geleden nog de koeien stonden, is de oude deel vandaag de dag omgetoverd tot een inspirerende, eigentijdse vergaderlocatie met knusse hoekjes, veel groen, heerlijke loungebanken, een gezellige keuken en natuurlijk een vergaderopstelling. De locatie ademt een ontspannen, huiselijke sfeer en is echt een aanrader voor als je eens wat anders dan anders zoekt. Midden in de polder maar toch vlak bij Amsterdam en Utrecht.

EEN VERGADERLOCATIE ALLEEN VOOR JOU

Buiten is een groot terras met weids uitzicht over de landelijk omgeving. Van andere gasten heb je hier geen last, de vergaderlocatie is altijd exclusief beschikbaar voor jouw bijeenkomst. De ruimte is geschikt voor een meeting, heidag, training of vergadering tot 20/25 personen. Vanzelfsprekend zijn alle technische faciliteiten (wifi, internet, 65” tv-scherm) aanwezig.

CULINAIRE VERZORGING OM VAN TE WATERTANDEN

Over catering tijdens je bijeenkomst hoef je je geen zorgen te maken. Jullie zijn de enige gasten en de locatie zorgt er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Goede koffie en thee, tussendoor lekkere zoetigheden en een lunch die bestaat uit vers brood met verschillende soorten beleg zoals huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade, salade caprese, rode bieten spread, geitenkaas met honing en zoete aardappel met gegrilde paprika. Daarnaast verschillende soorten kazen, vleeswaren, boter, jam, pindakaas en een huisgemaakte salade.

WIL JE WETEN OF DIT BIJZONDERE PLEKJE NOG VRIJ IS?

Trek gekregen in dit bijzondere vergaderplekje? Dat snappen we maar al te goed. Bel of mail ons gerust als je wilt weten of het nog vrij is voor jouw meeting.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.