Duurzaam vergaderen in stijlvolle villa met tuin vlakbij Utrecht

Vergaderen in een stijlvolle villa in de omgeving van Utrecht, waar duurzaamheid centraal staat. Goed bereikbaar met OV en 2 laadpalen voor elektrische auto's. Ook geschikt is kleinschalige events.

Zoek je een bijzondere, eigentijdse vergaderlocatie centraal gelegen in het land, die goed bereikbaar is met zowel auto als openbaar vervoer? Dan is deze karakteristieke villa precies wat je zoekt. Utrecht ligt op steenworp afstand en de omgeving is landelijk en groen. Vanaf snelweg A27 rij je in slechts enkele minuten naar deze leuke vergader- en evenementenlocatie, waar je de keus hebt uit 5 inspirerende vergaderruimtes. Op het tegenovergelegen parkeerterrein parkeer je gratis en voor het opladen van elektrische auto’s zijn er 2 laadpalen beschikbaar. Vanaf Utrecht Centraal Station zet bus 55 je zo goed als voor de deur af.

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT

Duurzaamheid en circulariteit staan bij deze vergaderlocatie, gelegen net boven Utrecht, hoog op de agenda. Het monumentale pand is met liefde hersteld zodat ook toekomstige generaties van dit prachtige pand kunnen genieten. Voor het interieur is samengewerkt met Ruig & Geroest, dat verlichting en meubels maakt van oude gebruikte materialen. De planten komen bij Circular Green vandaan die planten een tweede leven geven en op het toilet vind je toiletpapier van The Good Roll.

KIES DE VERGADERRUIMTE DIE BIJ JE PAST

De sfeer binnen is helemaal van deze tijd. Er zijn 5 verschillende vergaderruimtes voor kleinschalige meetings en events. Zo kun je in de grootste eventruimte Circle terecht voor presentaties, workshops of trainingen met zo’n 35 personen. Hier heb je je eigen keuken met bar, ook ideaal voor een borrel of feest dus. De ruimte House is op te delen in drie kleinere vergaderzalen, maar ook in zijn geheel te gebruiken voor meetings of andere soorten events tot 12 personen. Deze ruimte, in het monumentale deel van het pand, is huiselijk ingericht met een open haard, serre en zelfs een privé terras. De Garage voor maximaal 8 personen heeft juist een industriële uitstraling en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Brainstormen kan in de ruimte Create met een uitnodigende lounge inrichting en tot slot is er nog de ruime Loft die ideaal is als break-out ruimte of om te vergaderen.

DUURZAME INVULLING VAN LUNCH EN VERGADERARRANGEMENT

Tijdens je vergadering of event wordt de catering volledig voor je verzorgd en ook hier mag je duurzaamheid en circulariteit verwachten. Zo wordt er standaard een vegetarische lunch geserveerd, drink je duurzame Moyee koffie en tap je gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater met waterdispensers van KRNWTR, waardoor er geen petflessen nodig zijn. De locatie heeft geen eigen keuken maar werkt samen met lokale ondernemers, die vanaf 10 personen ook een borrelplank of diner op maat kunnen verzorgen. Wil je de vergadering of het event toch liever afsluiten in een restaurant, dan ligt er op nog geen 3 minuten rijden van de locatie een leuk restaurant waar jullie van harte welkom zijn.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.