Vergadering of congres midden in het bos, omgeving Utrecht

Bij deze groene locatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, ben je welkom voor vergadering of congres. Overnachten is mogelijk (140 hotelkamers). 45 ha buitenterrein voor teamactiviteiten.

Ben je op zoek naar een groene, inspirerende plek voor je vergadering of congres, waar je kunt overnachten en staan rust, natuur en buitenbeleving hoog op je wensenlijst? Dan is deze veelzijdige locatie precies wat je zoekt! Gelegen midden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug, is het echt een feestje om te hier te vergaderen of een congres te organiseren. De centrale ligging op zo’n 15 minuten van Utrecht en Amersfoort, maakt de locatie uitstekend bereikbaar voor deelnemers uit alle delen van het land. Parkeren is gratis en er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s.

Benieuwd naar welke vergaderzaal bij jouw event past?

Deze fijne, eigentijdse vergaderlocatie , die de laatste jaren een complete make-over heeft gehad, beschikt over 140 hotelkamers en 30 verschillende zalen: van klein en knus tot lekker ruim. Dus of je nu een klein teamoverleg hebt of een grote conferentie plant, er is altijd een vergaderzaal die bij jouw event past. En met rondom bos, krijg je de buitenbeleving er gratis bij!

Karakteristiek landhuis met eigentijdse vergaderruimtes

Om je een beetje een beeld te geven nemen we je mee naar de locatie die eigenlijk bestaat uit drie hoofdgedeelten. Het oude landhuis is uitgebreid met twee vleugels, elk met een eigen karakter en geschikt voor diverse groepen en bijeenkomsten. In het oudste gedeelte, met de sfeervolle Kapelzaal in het hart, bevinden zich op de eerste verdieping diverse vergaderruimtes. Alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten. De sfeer is eigentijds maar door de schuine plafonds en houten balken is de authentieke uitstraling behouden.

De perfecte plek voor jouw congres

Een moderne gang verbindt het oude gedeelte met de nieuwe vleugel. Met een ruime foyer, grote zaal voor plenaire sessies en een aantal vergaderruimtes op de begane grond, dé perfecte plek voor zakelijke evenementen en congressen. Glazen wanden van vloer tot plafond onderstrepen dat de focus hier ligt op het bos en zorgen voor een unieke buitenbeleving.

Vergaderen met zicht op de bossen

Aan de andere kant van het hoofdgebouw ligt het Atrium. Hier draait alles om openheid, interactie en inspiratie. Met brede gangen, veel glas en lichtinval is dit de perfecte plek voor allerlei soorten bijeenkomsten. Aan de langgerekte foyer liggen acht zalen met uitzicht op het bos. Ideaal voor kleinere vergaderingen en workshops. Bovendien hebben de meeste vergaderzalen een eigen uitgang, zodat je makkelijk naar buiten stapt voor een teug frisse lucht of een leuke teamactiviteit. Want omringd door 45 ha natuur, is het natuurlijk no-go om niet naar buiten te gaan en iets actiefs te ondernemen. Al is het alleen maar een wandeling...

Culinaire invulling: van 3-gangen diner tot buiten koken

Om scherp te blijven en vol energie de dag door te komen wordt er veel aandacht besteed aan lekker eten en drinken. De chef-koks zorgen voor heerlijke gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden producten. Een uitgebreid lunchbuffet staat ’s middags klaar in het restaurant maar bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten eten op het terras. En heb je 's avonds zin in wat anders dan een 3-gangen diner, dan is samen buiten koken op een houtvuurtje misschien wel een avontuurlijk idee. Of kies voor een culinaire BBQ, het seizoen loopt van 1 april tot en met 30 september. De locatie denkt graag met je mee over de culinaire invulling van jullie programma.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.