Luxe vergaderen en overnachten op Utrechtse Heuvelrug

Kleinschalige vergaderlocatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, biedt vergaderen, dineren en overnachten in luxe maar eigentijdse ambiance.

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, niet ver van Utrecht en Hilversum, ligt deze kleinschalige, stijlvolle vergaderlocatie waar je ook kunt overnachten. Een ideale locatie voor meerdaagse vergaderingen en perfect voor liefhebbers van rust en persoonlijke aandacht. Wil je tussen de bedrijven door even ontspannen in de buitenlucht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op 1,1 kilometer afstand, net voorbij het kasteel van onze voormalige koningin in Lage Vuursche, ligt het startpunt van diverse wandel- en mountainbike routes dwars door het bos. Vanuit Utrecht, Hilversum en Baarn ben je in ongeveer 20 minuten op bestemming. Er is een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kwijt kunt.

OVERNACHT IN STIJL IN STIJLVOLLE, EIGENTIJDSE GASTENKAMERS

Begin 2022 is deze vergaderlocatie verbouwd en smaakvol gerestyled tot een eigentijds geheel met 3 vergaderruimtes, een mooi restaurant en 14 gastenkamers. De pas gerenoveerde hotelkamers zijn stuk voor stuk comfortabel, luxe en een tikje eigenzinnig. Alle kamers hebben een moderne, kleurrijke badkamer en heerlijke bedden die voorzien zijn van fijn, zacht bedlinnen.

LICHTE VERGADERRUIMTES VOORZIEN VAN LCD SCHERM

De locatie beschikt over 3 fijne vergaderzalen, waar jullie in alle rust kunnen vergaderen of trainen. De Serre is met 70m2 de grootste vergaderruimte. Een lichte ruimte met rondom grote ramen en toegang tot de tuin. In u-vorm is de Serre geschikt voor 30 personen. De Huiskamer is een sfeervolle ruimte in een vaste boardroom-opstelling. Aan de grote boomstamtafel kunnen 12 personen plaatsnemen. De Huiskamer kijkt uit op de weelderige achtertuin. Tenslotte is er de Tuinkamer, een exclusieve comfortabele ruimte, die ligt aan de achterzijde van het pand. De vergaderruimte is uitgerust met een ovale tafel voor 14 personen. De Tuinkamer beschikt over een eigen tuin. Bij mooi weer kan er buiten vergaderd worden. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met LCD scherm, beamer, wifi en flip-over. Pennen en notitieblokken liggen voor je klaar.

WORK HARD, PLAY HARD – LEKKER DINEREN OP LOCATIE

Tijdens een (meerdaagse) meeting wordt er door deze locatie, gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, goed gezorgd voor de inwendige mens. Het vergaderarrangement voorziet in koffie, thee, water, lekkernijen en een heerlijke lunch. Bij een meerdaagse vergadering wordt er in het restaurant een verrassend en eigentijds menu geserveerd dat perfect aansluit bij de seizoenen. De keuken werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en geeft klassieke gerechten graag een moderne twist. Bij mooi weer is het mogelijk om in de grote tuin te dineren.

VERGADEREN EN SPORTIEF GENIETEN VAN DE NATUUR

Als je tijd hebt, is het heerlijk en inspirerend om in de omgeving te verkennen. Op 1,1 kilometer van de locatie ligt Buiten in de Kuil, een eigentijds bosrestaurant, waar diverse leuke wandelroutes starten. Volg zelf de paden of maak één van de wandeltochten van Staatsbosbeheer. Zijn jullie sportief? Beleef de natuur dan op de toffe mountainbike trails van mtb-utrechtseheuvelrug. Een goed afgestelde mountainbike huur je snel en makkelijk via Buiten in de Kuil. De rode route Hoge Vuursche duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is goed te doen voor iedereen. Inspannen om te ontspannen. Inspiratie opdoen in de natuur. Vergaderen in alle rust. Wat je ook zoekt, het kan hier allemaal. Wij wensen je alvast een succesvolle bijeenkomst bij deze prachtige locatie.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.