Vergaderen in een luxe villa in het bos

Fraaie rietgedekte villa in bosrijke omgeving regio Utrecht - Amersfoort, biedt volop privacy tijdens je meeting. Huiselijke sfeer, geen andere gasten en persoonlijke aandacht.

Vanaf vandaag kun je op steenworp afstand van Utrecht, geheel in stijl vergaderen bij deze super-de-luxe, rietgedekte villa. Een unieke vergaderlocatie, die geheel exclusief beschikbaar is voor jouw bijeenkomst. Een ideale plek voor wie op zoek is naar privacy. De villa ligt op een bosrijk perceel van maar liefst 1 hectare. Het buitenterrein  staat tot je beschikking voor teambuilding-activiteiten zoals schermen en boogschieten.

CENTRALE LIGGING EN GOED BEREIKBAAR

De centrale ligging van deze vergaderlocatie, in de driehoek Amersfoort – Utrecht – Zeist, is absoluut een pré. Vanaf de snelweg rij je er in enkele minuten naar toe. Zowel voor de deur als op het eigen terrein, kun je gratis parkeren. Met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Vanaf station Amersfoort brengt de bus je rechtstreeks in 8-10 minuten naar je bestemming, waarna het nog 2 minuten lopen is naar een gastvrije ontvangst met koffie en huisgemaakte lekkernijen.

2 VERGADERRUIMTES MET LOUNGEHOEK EN OPENHAARD

De villa beschikt over 2 vergaderruimtes. De grootste vergaderruimte is lekker licht, ruim bemeten (90m2) en uitgerust met comfortabele stoelen. Beamer, projectiescherm en flip over zijn aanwezig. Diverse vergaderopstellingen zijn mogelijk. In de aanliggende serre tref je een heerlijke loungehoek. Vanuit de vergaderruimte loop je zo de tuin en het omliggende bos in. Wil je op informele wijze vergaderen, in huiselijke sfeer rond de open haard? Dan is de kleine vergaderruimte zeer geschikt. Deze ruimte bestaat naast een intieme lounge ruimte met heerlijke banken en een openhaard, uit een afsluitbare vergaderruimte met grote vergadertafel. Deze ruimte is uitgerust met een flatscreen. WiFi is gratis beschikbaar

ONGEDWONGEN SFEER, VOLOP PRIVACY EN LEKKER ETEN

Op deze locatie vergader je in alle privacy, op verzoek zijn er geen andere gasten. De sfeer van de villa is warm, ongedwongen en eigentijds. In de winter brandt de open haard en in de zomer staan de deuren naar het terras lekker open. De ontvangst is gastvrij met koffie, thee en huisgemaakte lekkernijen. Goed eten staat hoog in het vaandel, daarom zijn zowel lunch als diner huisbereid. Voor een gezellige BBQ is de buitenkeuken beschikbaar. Voorzien van houtkachel, 3 meter lange eettafel en lounge-hoek, is het hier het hele jaar door goed toeven. Warm welkom op een unieke locatie!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.