Industriële vergaderruimte Eindhoven op voormalig fabriekscomplex

Op zoek naar hippe vergaderplek in Eindhoven? Deze industriële vergaderlocatie ligt op voormalig fabriekscomplex Sectie C, waar het bruist van de creativiteit en inspiratie.

Dat Eindhoven booming is, dat wist je natuurlijk al. De afgelopen jaren heeft de stad zich de op de kaart gezet als thuisbasis voor grote, bekende bedrijven én werden voormalige fabrieksterreinen getransformeerd tot creatieve, hippe hotspots. Sectie C, gelegen aan de rand van Eindhoven, is zo’n voormalig fabrieksterrein.

GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER

Sectie C is goed bereikbaar met de auto. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid. Vanaf station Eindhoven rijdt bus 5 in ongeveer 15 minuten naar de locatie. Vanaf de bushalte is het dan nog 250 meter lopen.

INSPIREREND VERGADEREN IN VOORMALIGE FABRIEKSRUIMTE

Vanaf 1970 werden op dit productiecomplex schakelborden, lantaarnpalen en verkeersborden gemaakt. Sinds 2010 vindt op Sectie C de ontwikkeling tot een creatief ecosysteem plaats en zijn er momenteel meer dan 250 creatieve ondernemers gevestigd. Een uitgelezen plek dus voor wie wil vergaderen in een industriële omgeving, waar het ook nog eens bruist van de creativiteit en inspiratie.

PERSOONLIJK, ANDERS EN INFORMEEL

Midden op Sectie C hebben we een superleuke vergaderlocatie voor je gevonden die echt anders is dan je gewend bent. En dat begint buiten al, waar jullie verwelkomd worden door een krijtbord met handgeschreven boodschap. Binnen wacht een gastvrouw jullie op, zij verzorgt de ontvangst en laat zien hoe alles werkt. Gewoon persoonlijk en lekker informeel.

BIZAR VEEL RUIMTE EN FLEXIBEL IN OPSTELLING

De vergaderruimte ligt op de eerste verdieping en is maar liefst 30 meter lang. Een gedeelte is ingericht als ontvangstruimte en heeft een volledig ingerichte keuken. Het voorportaal is ingericht als huiskamer en kan gebruikt worden als break-out ruimte tijdens je vergadering of heidag. De 210 m2 grote vergaderruimte is naar eigen wens in te richten. Voor de beamer is een HDMI kabel beschikbaar. De locatie raadt wel aan om altijd zelf de juiste kabels en adaptors voor je laptop mee te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op je vergaderdag zelf.

SFEERPROEVEN TIJDENS EEN RONDLEIDING

Is er tijd voor een break, maar dan kennis met de “bewoners” van Sectie C. In een korte tour leidt een lokale gids jullie rond en neemt jullie mee in het verhaal en de sfeer van Sectie C. De gids kent de plek als geen ander en wandelt samen met jullie binnen bij de werkplaatsen van ontwerpers, makers en andere creatieven. Zij vertellen je met enthousiasme over hun werkzaamheden en natuurlijk over de Dutch Design Week, die zij elk jaar zelf organiseren.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.