Vergaderen en overnachten in bosrijke omgeving Arnhem

Eigentijdse, kleinschalige locatie midden in het bos, waar alles tot in detail klopt! Stijlvolle boardroom met privé-terras, gezellige loungehoek en pelletkachel.

Ben je voor meerdaagse meeting op zoek naar een speciale locatie waar alles klopt, een geweldige sfeer hangt en waar je het gevoel hebt echt even weg te zijn? Grote kans dat deze superleuke vergaderlocatie, gelegen op een prachtig plekje midden in het bos, helemaal voldoet aan je wensen. Kleinschalig van opzet, persoonlijk van sfeer en met als leuke bijkomstigheid dat je na je vergadering of training kunt blijven overnachten.

EIGENTIJDSE VERGADERLOCATIE MIDDEN IN HET BOS

De locatie ligt verstopt op een unieke plek, midden in de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom. Hier waan je je ver van de bewoonde wereld en dat terwijl Arnhem maar op 8 kilometer afstand ligt. De locatie is sinds half 2020 in gebruik, dus alles is hagelnieuw en helemaal van deze tijd. De inrichting is sfeervol, eigentijds en van hoog niveau. Je ziet dat er veel aandacht, tijd en liefde aan is besteed en – daar houden we zo van – álles tot in detail klopt. Kortom, echt een vergaderlocatie waar ons hart sneller van gaat kloppen.

VERGADEREN OP EEN BIJZONDERE, GOED BEREIKBARE VERGADERLOCATIE

Deze bijzondere vergaderlocatie ligt op steenworp afstand van Arnhem. Vanaf Nijmegen en Wageningen is het ongeveer een half uur rijden. De locatie goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het laatste stuk van de route leidt een bochtige weg je door een prachtig stuk bos, waardoor je spontaan een beetje het “vakantiegevoel” krijgt. De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN IN DE NATUUR

Wil je vergaderen en overnachten? Dan ben je hier aan het juiste adres. De locatie beschikt over 21 karakteristieke suites en lodges en is daarom heel geschikt voor een meerdaagse vergadering met overnachting. Alle suites en lodges kijken uit over de omliggende natuur en bieden een prettige privacy. Ieder gastenverblijf is anders en heeft zijn eigen unieke kenmerken en een aantrekkelijk interieur.

HUISELIJKE VERGADERRUIMTE

Voor vergaderingen en bijeenkomsten is er een leuke boardroom beschikbaar, die compleet uitgerust is met een heerlijke zithoek, gezellige pelletkachel, airconditioning en  een privé-terras met. Deze sfeervolle vergaderruimte  doet huiselijk en warm aan en is geschikt tot 10 personen. De gemeenschappelijke ruimte van de locatie biedt fantastisch uitzicht op de omgeving en is uitgerust met zithoek, open haard en heeft een eigen bar. Hier wordt ontbijt en lunch verzorgd Bij mooi weer kunnen de schuifdeuren open en geniet je van frisse lucht en geluiden van de natuur.

CULINAIRE INVULLING EN BORRELEN IN DE HONESTY BAR

Tijdens je vergadering kun je rekenen op een gastvrij culinair onthaal. De locatie verzorgt een zalig ontbijt en een heerlijke lunch. Gedurende dag geniet je van lekkere cappuccino, thee en bijpassende lekkernijen en snacks. Deze locatie heeft geen eigen restaurant maar in overleg kan een diner verzorgd worden. Overigens maakt het personeel ook graag een reservering voor je bij één van de restaurants in de buurt. Weer terug op het honk, zijn jullie voor after dinner drinks van harte welkom in de gezellige honesty bar van de locatie, waar je zelf bij houdt wat je nuttigt.  De honesty bar biedt een bescheiden maar luxe assortiment aan koffie, thee, verrassende wijnen, lokale bieren en andere (alcoholvrije) dranken.

BOSRIJKE OMGEVING IS IDEAAL VOOR OUTDOOR-ACTIVITEITEN

Tenslotte stippen we toch nog even aan, dat de bosrijke omgeving van deze vergaderlocatie zich niet alleen goed leent voor een stevige wandeling (eventueel met een boswachter van Natuurmonumenten) maar ook voor outdoor – en teambuilding activiteiten. Wil je meer weten over dit bijzondere, niet alledaagse plekje? Wij vertellen je graag wat je kunt verwachten en wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.