Vergaderen en overnachten op boerderij regio Arnhem

Heerlijke locatie in regio Arnhem/Zutphen voor vergadering of kleinschalig congres. Groot buitenterrein biedt mogelijkheid tot teamactiviteit, BBQ of foodtruck event.

Vergaderen en overnachten tussen Apeldoorn en Arnhem op een stoere boerderij. Niet al te lang geleden is de boerderij helemaal  verbouwd en gerestyled door de huidige eigenaar en geloof ons: het is nu nog mooier dan het al was! Een bijzondere en vooral eigentijdse plek om in een landelijke omgeving te vergaderen en te overnachten. Weilanden rondom en zicht op de uiterwaarden van de IJssel. Deze robuuste monumentale hoeve uit 1872 ligt aan de rand van de Veluwe, in het hart van Gelderland. Steden als Apeldoorn en Arnhem liggen op ongeveer een half uurtje rijden en ook Zutphen ligt op steenworp afstand. Vanaf de snelweg is de vergaderlocatie snel bereikbaar. En voor de deur kun je gratis parkeren.

RUIME VERGADERRUIMTES MET VEEL DAGLICHT – EIGENTIJDSE SFEER

De vergaderlocatie, annex groepsaccommodatie, beschikt over twee ruime vergaderruimtes met veel daglicht, een huiskamer en 12 gastenkamers met eigen sanitair. De nieuwe indeling maakt de boerderij ook geschikt voor een kleinschalige congres. Hier treft je hooguit één andere groep. Deze toplocatie is dus (bijna) exclusief beschikbaar voor jouw gezelschap. Uiteraard zijn de vergaderruimtes uitgerust met moderne audiovisuele presentatiemogelijkheden als WIFI, beamer, flipover en smartboard. De eigentijdse inrichting is fris en licht en matcht mooi met de authentieke sfeer die de hoeve uitstraalt. De sfeer is ongedwongen maar professioneel. Als het weer het toe laat, lunch je natuurlijk buiten op het terras. De mini boomgaard met loungehoek en buitenkeuken is een mooie plek om even te ontspannen.

GROOT BUITENTERREIN MAAKT TEAMBUILDING IN DE BUITENLUCHT MOGELIJK

Wie van actie houdt, is hier aan het juiste adres. De omringende weilanden en een buitenbak voor paarden staan ter beschikking en kunnen gebruikt worden voor een actief teambuilding programma. Een workshop schermen, boogschieten of schapen drijven zorgt niet alleen voor veel plezier maar versterkt bovendien de onderlinge banden. Maar wil je buiten in alle rust  genieten van het geweldige uitzicht, dan kan dat natuurlijk ook! Kortom: een locatie zoals vergaderen-in-stijl ze graag ziet!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.