België – bijzonder vergaderen niet ver van Brussels Airport

Bijzondere vergaderlocatie niet ver van Brussel en luchthaven Zaventem. Overnachten is mogelijk bij een hotel gelegen op 10 minuten afstand.

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van de luchthaven Brussels Airport waar je makkelijk en gratis kunt parkeren en waar je tussen het vergaderen door een fijne wandeling kunt maken in de natuur? Dan is deze prachtig gerestaureerde abdijmolen echt iets voor jou. Aan de rand van Leuven en op ongeveer twintig minuten van de luchthaven Zaventem, is deze locatie een gunstig gelegen uitvalsbasis voor internationale bijeenkomsten. De molen maakt onderdeel uit van een eeuwenoud abdij-complex en ligt middenin een uitgestrekt natuurgebied bestaande uit landerijen, vijvers en weiden. Een oase van rust op korte afstand van Zaventem en Brussel. De locatie beschikt over een ruime parkeerplaats, waar je gratis je auto kwijt kunt.

OVERNACHTEN IN STIJL OP ZO’N 10 MINUTEN AFSTAND

Overnachten in stijl is mogelijk in één van de gastenkamers van een nabijgelegen kleinschalig hotel, gevestigd in een historische vierkantshoeve. Dit hotel ligt op ongeveer 10 minuten afstand van de abdijmolen. Wil je blijven overnachten, dan kan de locatie je reservering in het hotel verzorgen evenals het vervoer van/naar de vergaderlocatie. Voor meer informatie over overnachten, klik HIER.

VIJF UNIEKE VERGADERRUIMTES

De vergaderlocatie is kleinschalig van opzet en beschikt over 5 vergaderzalen. De vergaderruimtes zijn smaakvol en eigentijds ingericht met respect voor het karakter van het gebouw. De molensteen en het maalmechanisme met de tandwielen van de oude molen zijn nog zichtbaar, waardoor deze vergaderlocatie allesbehalve standaard is en je de plek als uniek ervaart.
 Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met beamer, projectiescherm en flip over. WIFI is in alle ruimtes vrij beschikbaar.

BIJ MOOI WEER LUNCHEN EN DINEREN OP TERRAS AAN HET WATER

Alle hapjes en drankjes tijdens je vergadering worden voor je verzorgd door de locatie. Voor lunch of diner kan je terecht in de bijbehorende brasserie. De keuken biedt klassieke en eigentijdse gerechten aangevuld met aantrekkelijke culinaire suggesties die inspelen op het seizoen. Bij mooi weer worden lunch en diner geserveerd op het terras, waar je uitkijkt over de vijver en omliggende natuur. Dat is wat je noemt zakelijk genieten van al het goeds dat België te bieden heeft.

Tip: boek bij deze locatie een bierproeverij met Belgische biertjes!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.