Vergaderen en overnachten in privé villa in het bos bij Ede

Sommige meetings en trainingen vragen om rust en privacy. Dan wil je vertrouwelijke of persoonlijke zaken kunnen bespreken zonder dat er anderen in de buurt zijn. Een privé villa biedt uitkomst!

Sommige meetings en trainingen vragen om rust en privacy. Dan wil je vertrouwelijke of persoonlijke zaken kunnen bespreken zonder dat er anderen in de buurt zijn. Voor dit soort kleinschalige bijeenkomsten is deze vergadercottage op de Veluwe echt een uitkomst! Deze rietgedekte villa staat volledig privé tot je beschikking en is de perfecte plek voor een vergadering of training in informele, huiselijke sfeer. De cottage ligt op een prachtige plek midden in het bos – centraal in Nederland – en is goed bereikbaar vanuit Utrecht, Ede, Amersfoort en Arnhem. Voor de deur kun je gratis parkeren en op het parkeerterrein staan laadpalen voor elektrische auto’s.

VILLA OP DE VELUWE, GESCHIKT VOOR KLEINSCHALIGE VERGADERING OF TRAINING

Deze vergadercottage, gelegen op een unieke plek op de Veluwe, is geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten tot maximaal 10 personen. Er is een smaakvol ingerichte vergaderruimte met loungehoek, 4 kleinere break-out ruimtes, een game-room met dartbord, tafelvoetbal en airhockeytafel, een keuken, eigen sanitaire voorzieningen en een heerlijk terras/veranda van waaruit je zo de natuur in loopt. In de bosrijke omgeving ervaar je rust en waan je je ver van alle drukte, terwijl Amersfoort en Arnhem op slechts een half uurtje rijden liggen. Je huurt deze bijzondere vergaderplek altijd exclusief af.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN

De villa, die volledig privé ligt en heeft een eigen opgang heeft, maakt onderdeel uit van het naastgelegen, kleinschalige hotel. Dat betekent dat je bij meerdaagse vergaderingen of “heidagen” niet naar huis hoeft maar gewoon kunt blijven overnachten en dat de culinaire kant van je meeting volledig en op maat verzorgd kan worden door het restaurant. De locatie beschikt over 18 leuke hotelkamers en een gezellig restaurant.

LAAT JE CULINAIR IN DE WATTEN LEGGEN

Of het nu gaat om een early breakfast, healthy lunch of een uitgebreid diner, tijdens je verblijf in de vergadercottage, legt de locatie je graag culinair in de watten. Huisgemaakt, seizoensgebonden, zoveel mogelijk lokaal en biologisch en altijd vers, dat zijn de culinaire uitgangspunten die ze hier op de Veluwe hoog in het vaandel hebben staan. Om je culinaire wensen volledig en op maat in te vullen, stemt de locatie het cateringarrangement graag in nauw overleg met je af.

BOSRIJKE OMGEVING PERFECT VOOR SPORTIEVE TEAMACTIVITEIT

De vergadercottage ligt midden in de natuur, op een ongekend mooie plek op de Veluwe en is daardoor perfect geschikt voor een sportieve team- of buitenactiviteit. Vanuit de villa loop je zó het bos in of haak je in op één van de vele wandelroutes in dit gebied. Zijn jullie van wat meer actie? Dan informeert de locatie je graag wat er op sportief gebied allemaal mogelijk is. Ons advies: vergeet dus vooral niet om je sportschoenen in te pakken!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.