Kleinschalig vergaderen en overnachten op de Veluwe

Op de Veluwe, op een supermooie plek midden in het bos, vonden we deze kleinschalige vergaderlocatie waar je na afloop van je vergadering kunt overnachten.

Wat is het toch altijd een feest om voor Vergaderen-in-stijl op bezoek te gaan bij al die bijzondere vergaderlocaties, die kris kras verspreid over Nederland liggen. Soms is de route er naar toe een belevenis op zich. Bijvoorbeeld omdat de vergaderlocatie midden in de natuur ligt, op een waanzinnig unieke plek waar je eigenlijk geen locatie verwacht. Op de Veluwe, – op zo’n supermooi plekje midden in het bos en toch maar 15 autominuten van Ede en een half uur van Arnhem – vonden we deze kleinschalige vergaderlocatie waar je na je vergadering ook kunt overnachten. Deze authentieke vergaderlocatie maakt geen onderdeel uit van een grote restaurant- of hotelketen, waardoor de sfeer persoonlijk en informeel is. Van aankomst tot het moment van vertrek moet alles kloppen, de locatie gaat voor een maximale beleving voor de gasten.  De vergaderlocatie ligt centraal in Nederland en is vanaf de snelweg in een mum van tijd bereikbaar. Voor de deur is een ruime parkeerplaats met 3 NewMotion laadpalen voor electrische auto’s. Tussen eeuwenoude bomen mag je hier gratis parkeren.

VERGADERRUIMTES VOOR GROTE EN KLEINE BIJEENKOMSTEN

Je kunt bij deze vergaderlocatie kiezen uit drie vergaderzalen. Daarvan zijn er twee multifunctioneel en koppelbaar tot één grote vergaderruimte die geschikt is voor maximaal 100 personen. De derde vergaderzaal is op dit moment – uitgaande van de 1,5 meter richtlijn – geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten tot 12 personen en heeft direct toegang tot het terras buiten. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met airconditioning, flip-over, beamer en scherm.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN IN BOSRIJKE OMGEVING

Voor rust en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. De bosrijke, natuurlijke omgeving inspireert en is een rustgevende setting voor een meerdaagse bijeenkomst of vergadering. De locatie beschikt over 18 gastenkamers met eigen sanitair, die zich bevinden zich in twee losse gebouwen. Elke gastenkamer heeft een balkon of terras met uitzicht op het groen.

GENIETEN VAN STREEKPRODUCTEN

Op culinair gebied wordt alles voor je verzorgd. Tijdens je vergadering zorgt de locatie voor koffie, thee en lekkernijen. De locatie heeft een eigen restaurant dus voor een lekkere lunch of een gezellig diner, hoef je de deur niet uit. De keukenbrigade werkt het liefst met verse streekproducten afkomstig van kleinschalige bedrijven met passie voor hun product. Bij mooi eet je natuurlijk buiten, de locatie beschikt over diverse terrassen.

ONTDEK DE NATUUR RONDOM DE LOCATIE

Deze vergaderlocatie ligt op een unieke plek in een prachtige bosrijke omgeving, die er gewoon om schreeuwt om ontdekt te worden. Vanuit de locatie loop je zo de bossen in. Wedden dat een flinke dosis wanderlust spontaan opborrelt! Stap even uit je eigen leefwereld en laat je al wandelend of fietsend verrassen door de natuur. Dus vergeet vooral niet om je wandelschoenen mee te nemen als je hier komt vergaderen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.