Ede - Arnhem: congres- en vergaderlocatie

Zoek je een centraal gelegen congreslocatie of wil je alleen vergaderen en overnachten in het groen? Deze eigentijdse locatie in de buurt van Ede – Arnhem is precies wat je zoekt!

Wil je in alle rust vergaderen en overnachten in een bosrijke omgeving of zoek je een congreslocatie op een centraal gelegen plek in Nederland? Dan is deze eigentijdse locatie in de buurt van Ede – Arnhem misschien wel precies wat je zoekt. De vergaderlocatie is ruim opgezet en ligt op een hooggelegen punt midden in de natuur, niet al te ver van Utrecht. De unieke ligging staat garant voor een fantastisch uitzicht en geeft een heerlijk vrij “on top of the world” gevoel. Vanaf het terras, kijk je kilometers ver over de groene landerijen en de Neder-Rijn. Bij helder weer zie je zelfs de Betuwe zelfs liggen. De locatie beschikt over 5 vergaderzalen en 108 gastenkamers en is goed bereikbaar vanaf de A12. Voor de deur is een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren.

VAN RUIME VERGADERZAAL MET TERRAS TOT COSY VERGADERSUITE

De lobby is licht en oogt ruimtelijk. De ruimte is hoog, er is veel glas gebruikt en het uitzicht is fenomenaal. Deze prettige locatie beschikt over slechts 5 multifunctionele vergaderzalen, waardoor je beleving toch persoonlijk en kleinschalig is. Voor de kleinere vergaderingen zijn er naast de vergaderruimtes ook een aantal vergadersuites beschikbaar. Informeel van sfeer en in boardroomopstelling. En wil je graag naar buiten tijdens je bijeenkomst? Eén van de vergaderruimtes heeft een fijn terras met weids uitzicht over de groene omgeving. Een leuke plek om samen de dag af te sluiten met een gezellige BBQ.

IDEALE CONGRESLOCATIE MIDDEN IN HET LAND

Met 108 hotelkamers, voldoende gratis parkeervoorzieningen en een goede bereikbaarheid vanaf de A12 is dit een ideale congreslocatie midden in Nederland. De grootste zaal heeft een oppervlakte van 367m2, en biedt plaats aan 450 gasten in theater opstelling. Organiseer je een groter congres, dan kunnen een aantal  zalen gekoppeld worden, waardoor de capaciteit toeneemt tot maar liefst 800 gasten in theater- of 585 in cabaret opstelling. De lijnen met de locatie zijn kort, wat de organisatie van je congres vergemakkelijkt.

VERGADEREN, SLAPEN EN DINEREN: ALLES ONDER ÉÉN DAK

De locatie heeft een eigen restaurant. Geen ingewikkeld logistiek gedoe, want vergaderen, overnachten en dineren: het kan allemaal op dezelfde plek. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het geweldige terras. Een gezellige BBQ met je team behoort tot de mogelijkheden.

ONTSPANNEN EN SPORTIEVE BEZIGHEDEN

Heb je tijd voor teambuilding, dan zit je hier aan het juiste adres. De bosrijke omgeving biedt fijne wandel- en fietsroutes en uitdagende parcoursen voor mountainbikers. Of kies voor een inspirerende workshop schermen of boogschieten in de buitenlucht. Maar gewoon samen even ontspannen in deze mooie omgeving mag natuurlijk ook!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

 

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.