Unieke outdoor-event locatie in bos op de Veluwe

Winterborrel compleet met vuurkorven en schapenvachtjes of juist een zomerse barbecue? De leukste outdoor eventlocatie is vind je op de Veluwe en is het hele jaar door beschikbaar .

Winterborrel compleet met vuurkorven en schapenvachtjes of zomerse barbecue? Ben je op zoek naar een superleuke buitenlocatie met de wow-factor of wil je een congres of (grote) vergadering op een bijzondere manier afsluiten met een culinair diner of barbecue midden in het bos, dan is deze outdoor-event locatie precies wat je zoekt. De unieke  buitenlocatie met uitzicht op de heide, ligt op de Veluwe en is maar liefst 200 m2 groot. Er is ruimte voor evenementen van 50 tot 300 personen én – en dat is best bijzonder – deze outdoor-eventlocatie is het hele jaar door beschikbaar. Vanuit Amersfoort en Apeldoorn is de locatie goed en snel bereikbaar. Er is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Let op: deze eventlocatie bestaande uit stretchtent, buitenkeuken en -bar, diverse BBQ's, glazen tuinkamer en diverse plekken in het bos, is alleen in zijn totaliteit te huur!

ALLES IN HUIS VOOR EEN GESLAAGD EVENT – HELE JAAR DOOR

Wanneer je aankomt over de lange oprijlaan en je de lichtjes en de vuurkorven ziet, weet je al dat jouw gasten een onvergetelijke dag of avond gaan beleven. Deze outdoor-eventlocatie heeft namelijk alles in huis voor een geslaagd event: van hippe stretchtent tot buitenkeuken. Daarbij zijn voorzieningen zoals water en elektriciteit zijn standaard aanwezig, dus voor een barbecue met 100 personen na afloop van een vergadering in één van de plenaire vergaderruimtes van de locatie, draaien ze hier hun hand niet om. Het event-terrein ligt aan de rand van het bos en dit is wat je er zoal vindt:

HIPPE STRETCHTENT, TOT 300 PERSONEN

Een hippe stretchtent met plek voor 300 personen. Van lange tafels waar iedereen aan kan zitten tot verschillende gezellige zitjes met uitzicht op de schapenweide; de indeling en inrichting wordt aangepast aan jouw wensen!

TUSSENDOOR VERGADEREN IN DE GLAZEN TUINKAMER MIDDEN IN HET BOS

De glazen tuinkamer is niet afzonderlijk te huur maar staat tot je beschikking tijdens je outdoor event. Een fijne plek om gezellig te eten, bij te praten of misschien even kort te vergaderen of te brainstormen.

BUITENPLEKJES IN HET BOS

In het bos zijn leuke buitenplekjes gecreëerd om in kleine groepjes bij elkaar te komen.

BUITENKEUKEN EN BAR

Op het terrein staan verder een stoere bar en een grote buitenkeuken met verschillende professionele barbecues van waaruit de heerlijkste gerechten worden geserveerd. Of je nu kiest voor lekker basic of bijzonder en luxe, alles is mogelijk en de locatie doet graag een suggestie.

GEEN ZIN OM NAAR HUIS TE GAAN, DAN BLIJF JE TOCH OVERNACHTEN

Deze bijzondere outdoorlocatie staat op het terrein van een eigentijds hotel. Wil je overdag eerst nog vergaderen met je team, dan kun je gebruik maken van één van de 16 vernieuwde vergaderruimtes. Verder beschikt het hotel over 85 hotelkamers. Dus wie geen zin heeft om na afloop van het event naar huis te gaan, is van harte welkom om te blijven slapen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.