Vergaderen en overnachten op de Veluwe, regio Amersfoort

Gek op de Veluwe? Wat ons betreft één van de mooiste plekken voor een een meerdaagse vergadering! Deze supergave inspiratieruimtes maken van iedere kleinschalige bijeenkomst een succes.

Toegeven, wij zijn nu eenmaal gek op de Veluwe met zijn bosrijke omgeving en de daarbij horende stoere buitenbeleving. Wat ons betreft is de Veluwe één van de mooiste plekken voor een meerdaagse vergadering, training of congres. Met veel plezier brengen we dan ook deze superleuke vergaderlocatie onder de aandacht, waar je ook kunt overnachten. Ideaal voor een  meerdaagse bijeenkomst! De locatie is recentelijk in een nieuw, verrassend eigentijds jasje gestoken en ligt op een prachtige plek ligt midden in de Veluwse bossen. Een lange oprijlaan leidt naar de locatie, waar je voor de deur gratis kunt parkeren. Wanneer je de auto uitstapt, de vogels hoort fluiten en de boslucht opsnuift, waan je je direct ver weg van alles. Dat lijkt ons een heel goed begin van een paar inspirerende dagen.

CENTRALE LIGGING, GOED BEREIKBAAR EN SHUTTLESERVICE VAN/NAAR TREINSTATION

Deze vergaderlocatie ligt centraal in het land en is goed bereikbaar met de auto. Vanuit Amersfoort en Apeldoorn is het ongeveer 20 minuten rijden. Kom je met de trein, dan kun je gebruik maken van een shuttleservice die de locatie op verzoek voor je verzorgt.

6 SUPERGAVE INSPIRATIERUIMTES ÉN DIVERSE MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES

De vergaderlocatie beschikt over 6 inspirerende vergaderruimtes, die geschikt zijn voor kleinschalige bijeenkomsten (tot 10/12 personen). Elke vergaderruimte heeft een andere inrichting: van informele huiskamer met loungebanken tot creatieve brainstormruimte met schommelstoel en krijtbord/blackbord. Alle vergaderruimtes hebben direct daglicht. Voor grotere bijeenkomsten zijn er volledig vernieuwde meeting ruimtes beschikbaar, uitgerust met geavanceerd Philips Lighting System. Je kunt de inspiratieruimtes dan eventueel gebruiken als sub- of break-out ruimte.

85 HOTELKAMERS – DUS KOM VERGADEREN EN BLIJF OOK OVERNACHTEN

In geval van een meerdaagse bijeenkomst is het mogelijk om te overnachten bij deze locatie op de Veluwe. Er zijn 85 ruime gastenkamers, die onlangs helemaal vernieuwd zijn en van alle gemakken zijn voorzien om je een zo plezierig mogelijk verblijf te bezorgen.

ALLES ONDER ÉÉN DAK: VERGADEREN – DINEREN- OVERNACHTEN

Alle activiteiten (vergaderen, dineren, overnachten) kunnen plaatsvinden onder één dak. De locatie beschikt over een gezellig Grand Café en een stijlvol restaurant. De keuken werkt zo veel mogelijk met groenten van het seizoen en verse (biologische) producten uit de regio. Op het landgoed produceert de locatie zelfs haar eigen honing! Tijdens het vergaderen zorgt de locatie er uiteraard voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Smaakvol powerfood en gezonde tussendoortjes geven extra energie zodat jullie het beste uit jezelf kunnen halen.

WANDELSCHOENEN MEE WANT HIER MOET JE NAAR BUITEN

De locatie wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Wanneer je kiest voor deze locatie op de Veluwe, zou het zonde zijn om niet een stukje buitenbeleving aan je bijeenkomst toe te voegen.  Of je gaat voor een actieve break (de locatie heeft héééél veel leuke suggesties) of gewoon een stevige wandeling, buiten-zijn geeft nieuwe energie en brengt je dichter tot elkaar. En dat is toch precies de bedoeling… Dus vergeet niet om je wandelschoenen mee te nemen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.