Vergaderen en overnachten op de Veluwe bij Apeldoorn

Midden op de Veluwe, op steenworp afstand van Apeldoorn, ligt een unieke buiten-vergaderlocatie waar je ook kunt overnachten.

Midden op de Veluwe, op steenworp afstand van Apeldoorn, ligt een unieke buiten-vergaderlocatie waar je ook kunt overnachten. In de bosrijke omgeving van de Veluwe, vergader je hier in één van de unieke buitenruimtes: het knusse buitenhuisje (vanaf 18.00 uur) of de stoere werkplaats midden in het bos met overkapping. Natuur en buitenbeleving staan bij deze locatie centraal. De omgeving is bosrijk en rondom locatie ligt een enorm buitenterrein, dat uitnodigt tot het halen van een frisse neus of een stevige boswandeling en wat heel geschikt is voor sportieve outdoor-activiteiten.

OUTDOORTENT BESCHIKBAAR VAN APRIL TOT EN MET OKTOBER

Vanaf begin april t/m half oktober staat een sfeervolle outdoortent op een unieke plek op het terrein van de locatie. Midden in het groen en met prachtige uitzicht over de natuur, kun je hier met 28 personen plaats nemen aan de enorme boomstamtafel voor een inspirerende vergadering, brainstormsessie, outdoor buffet of outdoor BBQ.

OVERNACHTEN IS MOGELIJK

De locatie beschikt over 157 hotelkamers, dus ook voor een meerdaagse vergadering met overnachting ben je van harte welkom.

GOED BEREIKBAAR VANUIT APELDOORN, DEVENTER EN ZWOLLE

Ondanks dat je midden in de natuur zit en direct de bossen in kunt lopen, is de locatie goed en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Apeldoorn ligt om de hoek, vanuit Zwolle ben je ongeveer een half uur onderweg en Deventer ligt op 20 autominuten. Voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

BUITENRUIMTE 1: JE EIGEN BUITENHUISJE

Het buitenhuisje is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikbaar vanaf 18.00 uur. De sfeer in het huisje is informeel en huiselijk. Voor de natuurbeleving is er veel gebruik gemaakt van hout. In de stoere luie stoelen rondom de haard liggen warme vachtjes en aan de muur hangen wat geweitjes. Er staat een flinke tafel waar jullie aan kunnen vergaderen. In de zomer kun je gebruik maken van het terras wat bij het huisje hoort.

BUITENRUIMTE 2: DE HUISELIJKE WERKPLAATS MIDDEN IN HET BOS

Midden in het bos, vormt de Werkplaats samen met de naastgelegen kapschuur een heel bijzondere plek om te vergaderen. Ook hier is de sfeer huiselijk en stoer. De werkplaats is ingericht met een vergadertafel waar 10 personen aan plaats kunnen nemen. Tevens beschikt de Werkplaats over een informele (lounge)hoek met comfortabele banken/zitjes, waar 8 – 10 personen kunnen zitten.

CULINAIRE INVULLING VAN DE HEIDAGEN

Alle catering wordt door de locatie van A tot Z verzorgd en het zal jullie op culinair gebied dan ook aan niets ontbreken. Lunch wordt ter plekke geserveerd in jullie eigen buitenlocatie of in het restaurant. Wil je aan de wandel of is er tijd voor een huifkartocht, dan regelt de locatie een goed gevulde picknickmand of een lekker lunchpakket. Het karakteristieke, rietgedekte restaurant midden in het bos, is een aanrader voor wie ’s avonds uitgebreid en in intieme sfeer wil dineren.

OUTDOOR ACTIVITEITEN EN TEAMBUILDING

Van wandelen, fietsen, hardlopen tot mountainbiken: het gevarieerde landschap van de Veluwe met bossen, heidevelden en uitgestrekte zandvlakten, is de ideale plek voor jullie outdoor- activiteiten en teambuilding. Daarnaast beschikt de locatie over een huifkar en authentieke koetsen, die je exclusief kunt huren voor een tocht met jouw gezelschap. Je stapt voor de deur in, waardoor een huifkar tocht heel gemakkelijk in te plannen is in je programma. Deze ontspannen break is geschikt voor iedereen én een leuke manier om de omgeving te verkennen. Wij wensen jullie alvast veel plezier en vergeet vooral de picknickmand niet!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.