New York-style vergaderen en overnachten regio Eindhoven - Düsseldorf - Maastricht

Vergaderen en overnachten in voormalige gevangenis? Dan is deze bijzondere locatie - in trendy New York-style - gelegen in de driehoek Eindhoven, Venlo, Düsseldorf, absoluut een aanrader!

Vergaderen en overnachten een half uur onder Eindhoven in trendy New York-stijl? Dan is deze bijzondere locatie gelegen in de driehoek Eindhoven, Venlo, Düsseldorf, een absolute aanrader! Met trots presenteren wij je deze hippe vergaderlocatie, gevestigd in een voormalige gevangenis uit 1863. De oude elementen van de gevangenis zijn intact gebleven waardoor de locatie een zeer karakteristieke en industriële sfeer heeft, waar je behoorlijk van onder de indruk zult zijn. De locatie ligt op nog geen half uur van Venlo en Eindhoven. Ook voor internationale bijeenkomsten is dit de perfecte plek want vanaf de luchthaven Düsseldorf ben je in zo’n 45 minuten ter plaatse. Parkeren kan gratis op het eigen parkeerterrein.

OVERNACHTEN IN ÉÉN VAN DE 40 LUXE DESIGN HOTELKAMERS

Overnachten is een feest! De 105 cellen zijn omgetoverd tot 36 luxe kamers en 4 verbijsterende mooie suites. Allen, stuk voor stuk, ingericht met het nieuwste design en de meest luxe snufjes, zoals een iPod dockingstation, flatscreen en automatische verduistering. Alle kamers hebben een heerlijk comfortabel tweepersoons bed, rainshower, zithoek, minibar en koffie- en theezetfaciliteiten. Kortom: een fijne plek om je na een drukke dag even in alle rust en privacy terug te trekken.

LICHTE, EIGENTIJDSE BOARDROOMS TOT MAX  28 PERSONEN

Deze vergaderlocatie beschikt over 4 uitgebalanceerde, lichte vergaderruimtes, die geschikt zijn voor maximaal 6, 10, 16 of 28 personen. Alle vergaderruimtes hebben een vaste tafelopstelling en zijn compleet uitgerust met comfortabele stoelen, moderne audiovisuele middelen en een eigen Nespresso apparaat of koffiecorner. Voor lunch en diner ben je  welkom in het trendy restaurant, waar je de chef kok aan het werk kunt zien met verse en seizoensgebonden producten. In ongedwongen sfeer geniet je hier van al het culinaire moois dat Limburgs te bieden heeft.

MEDITERRAANS SFEERTJE OF KNUS ROND OPEN HAARD

Het terras, de binnenplaats waar vroeger de gevangenen op verplichte tijden mochten luchten, heeft een mediterraanse ambiance met olijfboompjes en biologische kruidentuin Bij mooi weer een ideale plek voor lunch, diner of borrel. En is het buiten wat fris? Dan biedt de bar je een warme en aantrekkelijke ambiance mét open haard. De zachte bank voor de open haard nodigt uit tot een hapje en een drankje en een ongedwongen samenzijn. Mooie manier om hier in Limburg je dag in stijl af te sluiten toch?

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.