Kleinschalig vergaderen en overnachten bij Deventer

Samen met je team vergaderen en overnachten op een eigentijdse boerderij-locatie waar geen andere gasten zijn? Dat kan bij deze luxe vergaderlocatie, die vlakbij Deventer en Apeldoorn ligt.

Deze voormalige boerderij is compleet verbouwd en beschikt over een gezellige woonkamer met heerlijke loungebanken en open haard (geschikt voor vergaderingen), een professionele keuken en 15 frisse gastenkamers (40 bedden) met eigen sanitair. De locatie ligt in een rustige, landelijke omgeving, op zo’n 8 km van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Liefhebbers van buitenbeleving komen hier volop aan hun trekken. Niet alleen kijk je vanuit de vergaderruimte heerlijk uit over de weilanden maar je stapt ook zo je eigen terras op, waar al een partijtje hout klaar ligt om de buitenhaard aan te steken. Maak kennis met het betere buitenleven!

GOEDE BEREIKBAARHEID VANUIT APELDOORN, DEVENTER EN ZWOLLE

Vanuit Apeldoorn, Deventer en Zwolle is de vergaderlocatie goed bereikbaar. Voor de deur zijn gratis parkeerplaatsen. En reis je met het openbaar vervoer: er stopt een bus op slechts 1 kilometer afstand van de vergaderlocatie.

GROEPSACCOMMODATIE MET 2 VERGADERRUIMTES

Deze inspirerende vergaderlocatie heeft 2 ruimtes waar je kunt vergaderen en is geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 100 personen. Voor kleinere groepen is de woonkamer van de groepsaccommodatie heel geschikt om in huiselijke sfeer te vergaderen. Naast een vergaderopstelling, vind je in deze ruimte comfortabele loungebanken, een open haard en een professionele keuken met luxe kookeiland. Voor grote bijeenkomsten tot 100 personen is de andere vergaderruimte de perfecte plek. In beide ruimtes zijn professionele vergaderfacilteiten aanwezig, zoals een beamer, scherm, flip-over, wifi en een smart TV voor het geven van presentaties.

BUITEN IS ER RUIMTE GENOEG VOOR LEUKE ACTIVITEITEN

De landelijke omgeving, het uitzicht over de weilanden, het geweldige buitenterrein met appelboomgaard, kikkerpoel en pluktuin. Samen zorgen ze voor een unieke beleving van het buitenleven. In de omgeving van de locatie kun je heerlijk wandelen en er is buiten ruimte genoeg voor een leuke activiteiten en teambuilding.

CATERING COMPLEET VERZORGD OF GAAN JULLIE ZELF KOKEN?

Tijdens jullie verblijf moet de inwendige mens natuurlijk ook verzorgd worden. Je kunt kiezen uit een compleet verzorgd verblijf, waarbij de (eigen) kok jullie alle dagen in de watten legt met lekkere hapjes en heerlijke maaltijden, bereid met Sallandse streekproducten. Of je kiest voor een verblijf op basis van zelfverzorging, waarbij jullie zelf koken en de maaltijden verzorgen. In overleg met de locatie kan je de boodschappen laten bezorgen door de lokale supermarkt of een deel bestellen in de naastgelegen Streekwinkel.

LOKALE LEKKERNIJEN VIND JE IN DE STREEKWINKEL MET PROEFLOKAAL

De Streekwinkel met Proeflokaal, gevestigd in een rietgedekt gebouw van rond 1900, staat op het terrein van de locatie. Superleuk om even rond te neuzen én je vindt (en proeft) hier de lekkerste streekproducten zoals molenbrood, boerenkaas, lokaal bier of een bijzonder likeurtje. Als het water in je mond loopt na het zien van al dat lekkers, dan bereidt de kok – die live kookt in de Streekwinkel – met liefde een pizza of boerentapas voor je. Dat is wat je noemt gastvrij genieten!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.