Overnachten aan de kust op loopafstand van het strand

Het strand én Zeeland, wij zijn er gek op! Zoek jij een unieke beach-beleving én wil je in ongedwongen sfeer vergaderen en overnachten aan de kust – op loopafstand van het strand?

Zeeland ver? Welnee, het ligt écht dichterbij dan je denkt. Vanuit Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom en Antwerpen rij je in minder dan een uur naar de stranden van Schouwen-Duivenland. En de weg er naar toe is nog prachtig ook. Landelijke omgeving, een stukje langs de Brouwersdam, de rust en het genieten begint al zodra je onderweg bent. En, deze mooie rit richting de Zeeuwse kust is meestal file-vrij. Als je aankomt bij deze boutique-style vergaderlocatie, kun je voor de deur of op het nabijgelegen parkeerterrein parkeren.

IN HUISELIJKE SFEER VERGADEREN OF VERGADERRUIMTE AAN DE POOLSIDE

De twee vergaderzalen zijn in recentelijk vernieuwd en voorzien van een eigentijdse look & feel. Ze beschikken over professionele audiovisuele apparatuur en beide zalen hebben openslaande deuren naar buiten  Vergaderruimte1 heeft een huiselijke uitstraling. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren en de inrichting met loungehoek en openhaard is sfeervol. Dit maakt de ruimte zeer geschikt voor een informele bijeenkomst. De andere vergaderruimte heeft een moderne, zakelijke uitstraling. De openslaande deuren van deze vergaderzaal geven direct toegang tot het terras en de zwemtuin met buitenzwembad. Misschien een leuk idee om deze poolarea exclusief af te huren en te betrekken bij je programma. De naastgelegen historische villa is in 2022 gerenoveerd en in een eigentijds jasje gestoken. Hier bevindt zich nog een luxe vergadersuite, die geschikt is voor maximaal 20 personen.

OVERNACHTEN OP STEENWORP AFSTAND VAN HET STRAND

Even uitwaaien op het strand, frisse zeelucht opsnuiven en het geluid van de golven. Aan het strand maak je je hoofd in no time leeg. Geen wonder dat vergaderen aan de kust inspireert en uitnodigt tot een meerdaags verblijf! Gelukkig is het mogelijk om te overnachten! De 51 hotelkamers zijn in 2017 gerenoveerd. De inrichting is eigentijds en geïnspireerd op de sfeer van het strand en duinen.

CULINAIR GENIETEN VAN ZEEUWSE  TOPPRODUCTEN

Lunch en diner worden geserveerd in het huiselijk-chique restaurant of bij mooi weer op het fijne terras. De keuken werkt uitsluitend met dagverse, biologische producten, die betrokken worden van topleveranciers uit de Zeeuwse regio, zoals verse oesters en Oosterschelde-kreeft. Na afloop van het diner kunnen jullie onder het genot van een drankje nog gezellig napraten in de Engelse Pub. Een perfect moment om samen terug te kijken op mooie teamdagen aan de kust én misschien alvast een datum prikken voor jullie volgende vergadering. Grote kans dat jullie dan weer voor deze locatie kiezen!

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.